Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.03.2017

Гребінківська школа №4: Родинний тиждень


Метою заходу було формування в учнів уявлення про призначення жінки – матері, берегині домашнього вогнища


Гребінківська школа №4: Родинний тижденьВ рамках проведення тижня родинного виховання та з нагоди жіночого дня 8 Березня були проведені виховні заходи в 3-Б класі (вчитель Даценко С.А.) «Усе починається з мами», в 4-А класі (вчитель Хатенко Т.Ф) «Є в мене найкраща усвіті матуся».

В рамках проведення тижня родинно-побутової культури «Тепло сімейного вогнища» вихователі групи продовженого дня Малука І. А. та Чигрин О. О. провели виховний захід на тему «Мати – символ добра на Землі».

Метою заходу було формування в учнів уявлення про призначення жінки – матері, берегині домашнього вогнища. Учні переглянули відеоролики та презентацію до теми, з яких дізналися про родинні традиції, шанобливе ставлення до праці мами, повагу та любов до матері, як джерела ніжності, любові та краси.

Учні приготували подарунки, зроблені власноруч, щоб привітати своїх мам з наступаючим святом.

На завершення заходу діти прочитали вірш «Молитва про маму», висловивши свою вдячність і любов найдорожчій людині на Землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №4: "Диктант Єдності"

Напередодні свята 8 Березня учні 2-Б класу під керівництвом Мельниченко Л.М. привітали своїх мам, запросивши у весняну казку.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 946
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа №4, Родинний тиждень, шкільний екран, 8 березня, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ