Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.05.2016

Гребінківська ЗОШ №1: Учбова евакуація учнів з приміщення школи


В навчальному закладі була проведена учбова евакуація


Гребінківська ЗОШ №1: Учбова евакуація учнів з приміщення школиЗ метою запобігання паніки та організації безпеки всіх присутніх в навчальному закладі під час виникнення екстремальної ситуації 18 травня 2016 року під час тижня з охорони безпеки життєдіяльності в школі була проведена учбова евакуація.

Почувши сигнал «Увага всім», педагогічні, технічні працівники та учні організовано покинули приміщення школи та евакуювалися до місця збору (парку Слави).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №1: Суд над шкідливими звичками

ПАМ’ЯТКА ЦО

Серед завдань цивільного захисту першочерговим є своєчасність, надійність оповіщення населення про лихо, що насувається.

Наприкінці 1988 року було вирішено використовувати сирени для оповіщення населення в надзвичайних ситуаціях. Завивання сирен, переривчасті звуки гудків підприємств, транспортних засобів означають новий попереджувальний сигнал оповіщення цивільного захисту «УВАГА ВСІМ!»

Почувши його, потрібно негайно ввімкнути радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстреного повідомлення органів місцевого самоврядування або територіальних органів управління цивільного захисту.

Щоб проінформувати про загрозу небезпеки тих, у кого немає радіо і телевізора, а також тих, хто працює на будівництвах і в інших віддалених місцях, використовують телефон, пересувні гучномовні установки, посильних. Прослухавши повідомлення, кожний повинен діяти без паніки і метушні згідно з отриманими вказівками.

 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 1047
Категорія: Шкільний екран
Теги: евакуація, Гребінка, навчальний заклад




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ