Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.04.2016

Гребінківська ЗОШ №4: Стежками рідного краю


Дітям провели цікаву екскурсію в музеї конезаводу


Гребінківська ЗОШ №4: Стежками рідного краюНе гаяли часу школярі на канікулах, продовжували вивчати свій рідний край.

Учні 6-А класу з класним керівником Терещенко О.М. та своєю першою вчителькою Єгоровою Н.І. 7 квітня здійснили поїздку на Дібрівський кінний завод, що поблизу м. Миргорода.

Завод спеціалізується на розведенні рисистих коней орловської та російської порід та племінних ваговозних коней новоолександрівської породи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №4: Зустріч із захисником Держави

Дітям провели цікаву екскурсію  в музеї конезаводу, де вони дізналися про історію заснування цього господарства, яка сягає ще в 1888 рік.

Потім учні та вчителі побували на самій території заводу, в конюшнях, на пасовищах. Всі мали можливість доторкнутися до прекрасного. Кожен бажаючий міг покататися на конях верхи та у фаетоні. Цією нагодою скористалися всі.

 

 

 

 


А на зворотному шляху додому учні відвідали ще і страусину ферму в с. Вовча Долина. Дітям дуже сподобалася цікава розповідь господаря ферми про життя африканських страусів, особливості їх поведінки в природі. Всі бажаючі могли погодувати страусів з рук.
 
Екскурсія всім дуже сподобалася. Діти і не сподівалися, що і в нашому краї є такі цікаві місця.

 

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 960
Категорія: Шкільний екран
Теги: екскурсія, Вовча Долина, Миргород, страусина ферма, конезавод




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ