Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.10.2013

У Миргороді встановлять котельню, яка працюватиме на соломі


Котельню, яка працюватиме на соломі, планують запустити у Миргороді на Полтавщині


У Миргороді встановлять котельню, яка працюватиме на соломі

Котельню, яка працюватиме на соломі, планують запустити у Миргороді на Полтавщині. Її встановлюють відповідно до міжнародного проекту з альтернативних джерел енергії за підтримки агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Проект "Місцеві альтернативні джерела енергії: м. Миргород" є пілотним. Якщо він стане успішним, то його поширюватимуть і в інших райцентрах України, зазначили на нараді в Полтавській ОДА, передає Укрінформ.

"Відповідно до проекту планується встановлення в нашому місті котельні, яка працюватиме на соломі. Вона обігріватиме десяту частину міста. Це проект міжнародної технічної допомоги, який уже офіційно стартував", - зазначив міський голова Миргорода Сергій Соломаха.

За даними департаменту економічного розвитку Полтавської ОДА, для реалізації пілотного проекту в курортному місті USAID виділить на 1, 920 млн доларів, Полтавська область - 2,2 млн гривень, місто Миргород - 200 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: Звернення громадян як спосіб забезпечення конституційних прав

Завдяки впровадженню енергоефективних заходів у Миргороді у 2012 році вдалося знизити споживання енергоносіїв на 9,1 %, що дало змогу зекономити понад 400 тисяч гривень.

Схожі матеріали:
👁 1044
Категорія: Актуально
Теги: Миргород, котельня. солома




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ