Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.09.2013

Лубенська ОДПІ: Звернення громадян як спосіб забезпечення конституційних прав


29 громадян скористалися своїм конституційним правом на звернення


Лубенська ОДПІ: Звернення громадян як спосіб забезпечення конституційних прав

29 громадян скористалися своїм конституційним правом на звернення. Саме стільки надійшло звернень з початку року до Лубенської ОДПІ, з них 24 - письмових, 5 - на особистий прийом до керівництва.

 Варто зауважити, що звернення ефективно допомагають органам Міністерства доходів та зборів України вивчити проблеми громадян та спонукають активно працювати для їх ліквідації.

Саме тому, фахівцями Лубенської ОДПІ приділяється значна увага розгляду заяв від громадян: ведеться облік кожного документу, контролюються строки виконання та надання відповідей заявникам, здійснюється аналіз порушуваних питань, тощо. З метою отримання допомоги із оформлення звернень громадяни можуть звернутися особисто до ЦОПП Лубенської ОДПІ (секція 7) або зателефонувати за номером 55-68.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні 30 вересня — Всеукраїнський день бібліотек

 Кожен із нас хоч раз у житті стикався із ситуацією, коли, всупереч законодавчим нормам та законам справедливості, порушувалися його конституційні права. Нерідко, у такому випадку, людина залишається віч-на-віч зі своєю проблемою і не знає, як діяти, щоб її вирішити. Проте, не дивлячись на усі труднощі та перешкоди, що можуть виникнути на вашому шляху, не варто ігнорувати можливість звернутися до органів влади із зауваженнями, заявами чи скаргами з метою реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів.

 Нагадаємо, що порядок практичної реалізації громадянами України наданого  їм  Конституцією  України  права на звернення визначено Законом України №393/96-ВР від 02.10.1996 року «Про звернення громадян».

Інформаційно-комунікаційний сектор Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1427
Категорія: Актуально
Теги: права, звернення. громадяни, Лубенська ОДПІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ