Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.11.2013

Лубенська ОДПІ: Чітко розуміти пріоритети роботи


Міністерство планує запровадити низку найзатребуваніших послуг та сервісів


Лубенська ОДПІ: Чітко розуміти пріоритети роботи

Про пріоритетні напрямки роботи Міністерства доходів і зборів до 2018 року, затверджені Стратегічним планом розвитку, повідомив начальник Лубенської ОДПІ Олександр Коломієць під час брифінгу.

 Відповідно до Стратегії, у найближчі п’ять років робота Міндоходів буде спрямована на  вдосконалення податкових і митних сервісів, розвиток партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, активізацію міжнародної торгівлі за рахунок оптимізації митного регулювання, боротьбу з корупцією та "тіньовим" сектором економіки, запровадження сучасної IT-функції у роботу органів доходів і зборів.

 Зокрема, Міністерство планує запровадити  низку найзатребуваніших послуг та сервісів для кожного з сегментів платників, насамперед - електронних. Наприклад, планується  запровадження сервісу попереднього заповнення декларацій (e-Filing), розвиток кабінету платника (e-Taxpayers Files), впровадження сервісу інтернет-платежів для сплати податків (e-Payments), у тому числі платежів через мобільні пристрої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як захистити власне майно від квартирних злодіїв?

 У міністерстві також планують переорієнтувати роботу сервісних центрів, які вже працюють, на надання усього комплексу адміністративних послуг з податкових і митних питань. Задля підвищення ефективності методів протидії мінімізації сплати податків планується втілити  у життя  концепцію електронного аудиту, сформувати ризикоорієнтований підхід до контрольно-перевірочної роботи з трансфертного ціноутворення.

 Стратегією передбачене удосконалення існуючих методів попередження і боротьби зі злочинами, пов’язаними з несплатою податків, зборів, митних платежів та витрачанням бюджетних коштів. Для цього будуть й надалі розвиватися аналітичні функції оперативно-слідчих підрозділів, побудована сучасна та динамічна ІТ-функція.

  «Кожен співробітник відомства чітко розуміє пріоритети роботи і усвідомлює свою персональну відповідальність за спільні успіхи», - зазначив Олександр Коломієць.

Інформаційно-комунікаційний сектор Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1156
Категорія: Актуально
Теги: податкова, Лубенська ОДПІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ