Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.05.2014

Гребінківські спортсмени - у збірній Полтавської області


До Гребінки з'їхалося 15 команд з різних міст


Гребінківські спортсмени - у збірній Полтавської області

Завдяки тому, що у Гребінці існує спортивна школа, молодь демонструє неабиякі успіхи у спорті.

Та й пропагувати здоровий спосіб життя для вихованців ДЮСШ не потрібно. Адже більшість з них мріє про кар'єру спортсмена, тому з юних літ дбає про своє здоров'я.

Гребінківська дитячо-юнацька спортивна школа щороку стає осередком спартакіад, чемпіонатів, турнірів та змагань з різних видів спорту. У квітні у нас проходила обласна спартакіада школярів з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1997 -1998 р.н. і 1999 - 2000 р.н.

До Гребінки з'їхалося 15 команд з різних міст.

Серед двохсот спортсменів наші легкоатлети стали переможцями з багатьох дисциплін. Тим більше, що змагатися їм- доводилося з сильними суперниками з Кременчука, Полтави та Лубен. Вихованці Гребінківської ДЮСШ порадували свого тренера О.Ю.Тарасюк високими результатами.

Даються взнаки тренування 5 разів на тиждень та прагнення дітей до самовдосконалення. Анна Шапран посіла два перших місця у стометрівці з бар'єрами та у стрибках у довжину, Валерія Даценко була другою у стометрівці Олексій Сергієнко виборов І місце з бігу на 200 метрів та III місце - з бігу на 1000м Максим Малинка був першим у метанні спису і третім - у штовханні ядра.

У старшій віковій групі Владислав Сирота був першим з бігу на 110м з бар'єрами, та третім - з бігу на 200 метрів. Денис ІІІарий посів І місце з бігу на 400 метрів з бар'єрами, III - з бігу на 400 метрів Юлія Шевченко виборола першість у стометрівці, та друге місце - з бігу на 200метрів.

А ось Віталіна Гета була третьою з бігу на 200 та 400 метрів, Богдан Приходько - другим з бігу на 400 метрів. Даша Згура теж показала гарні результати з бігу на 100 метрів. Чемпіонками області стали наші легкоатлетки Даша Згура, Валерія Даценко, Віталіна Гета, Юлія Шевченко в естафеті 4 по 100 м. Першість у потрійному стрибку виборов Микола Стельмах. Вдало виступили на змаганнях Дмитро Велегіцький(штовхання ядра), Богдан Семеренко(200 метрів), Олексій та В'ячеслав Рябоконі, Олександр Вельбой(стрибки у довжину, біг на 100 метрів).

Також на початку травня у Лубнах проходив чемпіонат області серед команд ДЮСШ у трьох вікових групах.
Чемпіонами області стали: Владислав Сирота з бігу на 110 метрів та Денис Шарий з бігу на 400м та 400м з бар'єрами. Високі результати наших легкоатлетів дали змогу зарахувати їх до збірної Полтавської області. Тепер Владислав та Денис відстоюватимуть честь Полтавщини на Чемпіонаті України.

Також Олена Юріївна відмічає достойні виступи інших своїх вихованців. Валерія Даценко посіла перше місце у стометрівці, Олексій Сергієнко був першим з бігу на 200 м, другим - у стометрівці. Богдан Приходько виборов першість з бігу на 800 м, третє місце - з бігу на 400м. Богдан Семеренко був другим з бігу на 200м, а Анна Шапран -другою з бігу на 100м з бар'єрами.

Вдало виступили Максим Малинка, Віталіна Гета. У молодшій віковій групі золото з бігу на 200м виборов Віталій Сахно, з бігу на 60м він був третім. Бронзу завоювали і брати Рябоконі: Олексій - зі стрибків у висоту, В'ячеслав у потрійному стрибку. Другим у потрійному стрибку був Микола Стельмах. Також друге місце у штовханні ядра виборов Максим Малинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2017 будуть ще одні вибори Президента - полтавський екстрасенс

Вже давно спорт у державі не фінансується. Тому, завдячуючи батькам, діти їздять на змагання, купують спортивне взуття для тренувань. Адже, щоб придбати шиповки для змагань, потрібно викласти 800грн. Та коли батьки бачать результати тренувань, радіють перемогам своїх дітей, грошей не шкода.

А тренер завжди готовий прийти на допомогу. Планує не лише графік тренувань, а й відпочинок. На канікулах вихованці О.Ю.Тарасюк збираються у Карпати Буде можливість і тренуватися, і спілкуватися, і оздоровлюватися. Вітаємо переможців та бажаємо підкорення нових вершин!

Гребінчин край



Схожі матеріали:
👁 1354
Категорія: Актуально
Теги: Спорт, ДЮСШ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ