Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.11.2021

Інфрачервона плівкова тепла підлога - ідеальний варіант для обігріву квартири


Матеріал має високу теплопровідність при низькому споживанні енергії


Інфрачервона плівкова тепла підлога для опалення приміщення вже давно перестала бути дивиною. Опалювальну систему можуть встановити практично всі жителі багатоквартирних будинків і заміських котеджів.

Обігрівальна конструкція теплої ІЧ-підлоги є тонкою плівкою з карбону. Матеріал має високу теплопровідність при низькому споживанні енергії. Деталі із джерелом живлення з'єднують за допомогою проводів. Кабель створюють із надійного мідно-срібного сплаву.

Інфрачервона плівкова тепла підлога
 

Підставу укладають під покриття для підлоги. Поверхня випромінює інфрачервоні хвилі довжиною до 20 мкм. Під час нагрівання обігрівальна система впливає на підлогу, підвищуючи температуру в кімнаті.

Характеристики:
  • робоча напруга - 220 в;
  • розігрів - 45-55 С;
  • потужність – 150-400 Вт;
  • дальність випромінювання – понад 90%.
Параметри прогрівання покриття підлоги контролює термодатчик. Сполучною ланкою між кабелем та джерелом енергії є терморегулятор. Елемент відіграє роль пульта управління налаштуваннями температури в інфрачервоній підлозі.

Після підключення опалювальної системи до мережі напруга надходить до карбонових деталей. Конструкція розігрівається відразу, рівномірно передаючи м'яке тепло навколишнім предметам. Тип ІЧ-випромінювання за параметрами нагадує сонячне проміння.

Інфрачервона підлога за багатьма характеристиками виграє у традиційних схем (кабельних, водяних). Обладнання впливає безпосередньо на покриття для підлоги. Метод обігріву створює сприятливий для людини мікроклімат. У приміщенні не вигоряє та не висушується кисень.

Інфрачервона конструкція практично не піднімає висоту підлоги. Товщина матеріалу – до 0,5 мм. Для монтажу не потрібне габаритне стягування, тому обладнання не приховує корисні квадрати. Моделі є актуальними для приміщень з низькими стелями.

Інфрачервона плівкова тепла підлога

Переваги обладнання

Інфрачервона підлога - ідеальний варіант для обігріву локальних ділянок. Електричні елементи розташовують у зонах, в яких знаходиться людина, а не меблі. Конструкція доречна для санвузла, дитячої кімнати, кухні, спальні.

Інфрачервона підлога не боїться морозів, що дозволяє встановлювати на дачі та заміських котеджах. Взимку власникам не потрібно зливати воду із системи, побоюючись промерзання. Багатомісячне просте або повне обмороження не впливає на працездатність обладнання.

Інфрачервона підлога має низьку теплову інерційність опалення. Техніка досягає максимальних параметрів (45-50 С) у перші хвилини після включення. Конструкція забезпечує рівномірне обігрів кімнати. Показник доречний у приміщеннях, що періодично прогріваються. Ділянка найвищого комфорту розташована у нижній зоні. Під стелею в кімнаті часто залишається прохолода.

Плюси системи


Інфрачервона плівкова тепла підлога

 
✔️ Інфрачервону підлогу встановлюють як у приватному будинку, так і у квартирі. Система опалення не тече, тому відпадає можливість затоплення сусідів унизу. Устаткування не боїться вологи, яка випадково потрапила на поверхню, при невеликій протіканні небезпеки не буде.

✔️ Коефіцієнт корисної дії інфрачервоних статей – від 80%. Системи на 25% економніші, ніж конвекційне обігрів. Вартість комплекту обладнання виходить дешевше, ніж ціна водяної та кабельної техніки.

✔️ Інфрачервону підлогу легко встановлювати. Спеціаліст повністю монтує опалювальну систему за 2-3 дні. Під час робіт знімають і заново ставлять покриття для підлоги. З іншими моделями на виконавців доведеться чекати 14 діб висихання цементу в стяжці.

✔️ Інфрачервону підлогу легко розібрати та перенести на нове місце. Під час роботи з водяною або кабельною системою виконавцю доведеться розбивати стяжку, що призводить до пошкодження частин обладнання. У плівкових видів простіша конструкція, яка не ламається при демонтажі.


Схожі матеріали:
👁 378
Категорія: Технології
Теги: опалення будинку, тепла підлога, опалення, Інфрачервона тепла підлога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ