Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.09.2018

Інструктивно-методична нарада для вчителів біології, хімії, географії та економіки


Під час наради було проаналізовано роботу методичного об’єднання


Інструктивно-методична нарада для вчителів біології, хімії, географії та економіки30 серпня 2018 року в залі засідань відділу освіти, молоді та спорту відбулася інструктивно-методична нарада для вчителів біології, хімії, географії та економіки. Нараду провели методист методичного кабінету Бузало К.І. та керівник методичного об’єднання вчителів біології та хімії Лисенко Н.К.

Під час наради було проаналізовано роботу методичного об’єднання, розглянуто методичні рекомендації щодо вивчення предметів природничого циклу, акцентовано увагу педагогів на особливостях вивчення даних предметів у 2018-2019 навчальному році, розглянуто особливості оформлення сторінок класного журналу з географії та економіки.

Особливу увагу приділили питанню участі обдарованих дітей в позакласних конкурсах, олімпіадах, змаганнях.

Також було проведено методичне об`єднання учителів трудового навчання. Керівник методоб`єднання Бондаренко В.А. ознайомив присутніх із результатами роботи за 2017-2018 навчальний рік. та планами на 2018-2019 навчальний рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колоквіум керівників та заступників керівників закладів загальної середньої освіти

Учасниками заходу було ухвалено проведення майстер-класів протягом навчального року. Методист методичного кабінету Юрченко М.І. звернув увагу присутніх на проведення районних олімпіад та особливості вивчення трудового навчання у 10 та 11 класах. 

 

Інструктивно-методична нарада для вчителів

 

Інструктивно-методична нарада для вчителів

 

Інструктивно-методична нарада для вчителів

 

Інструктивно-методична нарада для вчителів

 

Інструктивно-методична нарада для вчителів



Схожі матеріали:
👁 969
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінка, нарада, вчителі, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ