Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.09.2021

Із 13 вересня деякі школи Полтавщини можуть перейти на дистанційне навчання


Із 13 вересня деякі школи Полтавщини можуть перейти на дистанційне навчання у випадку запровадження «жовтої» зони


Заклади освіти Полтавської області, де вакциновано менше 80% персоналу, перейдуть на дистанційну форму навчання.

Причина – перехід України до «жовтої» зони карантину через перевищення індикаторів захворюваності, які притаманні для «зеленої» зони.

школи Полтавщини можуть перейти на дистанційне навчання
 

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов зазначив, що цього тижня буде проведено засідання комісії ТЕБ і НС як державного так і регіональних рівнів. На Полтавщині будуть запроваджені обмеження «жовтої» зони адаптивного карантину. У звичному режимі можуть працювати лише ті освітні заклади, в яких вакцинувалися 80% працівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Діти мають отримувати якісні освітні послуги в комфортних умовах», – Олег Синєгубов
 
«Нині в області вакциновано першою дозою 60% вчителів,  другою – 40%. Загалом в регіоні налічується майже 45 тисяч працівників у 1281 закладі освіти. У 237 закладах освіти вакциновано понад 80% працівників, у 269 закладах – 60-70%, у 326 – 29%.У разі зміни рівня епіднебезпеки у штатному режимі на сьогодні зможуть працювати 101 дошкільний заклад, 118 шкіл, 7 закладів професійно-технічної освіти, 2 передфахової та 9 закладів позашкільної освіти».


Схожі матеріали:
👁 606
Категорія: Шкільний екран
Теги: дистанційне навчання, школи, жовта зона




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ