Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.02.2018

Із наступного вівторка гребінчани зможуть зареєструватися на ЗНО


Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні почнеться 6 лютого 2018 року


Із наступного вівторка гребінчани зможуть зареєструватися на ЗНОРеєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні почнеться 6 лютого 2018 року і триватиме до 19 березня 2018 року. Змінити реєстраційні дані буде можливо до 2 квітня.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Одним з обов’язкових документів для реєстрації є реєстраційна картка, формування якої здійснюється за допомогою сервісу «Зареєструватися», розміщеному на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua). Створити реєстраційну картку можна самостійно або звернутися до одного з пунктів реєстрації, перелік яких буде розміщено на сайті Українського центру.

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, як і в попередні роки, особа може обрати не більше чотирьох навчальних предметів.

Випускники закладів загальної середньої освіти поточного року під час реєстрації також мають зазначити, з яких обраних ними навчальних предметів результати зовнішнього незалежного оцінювання будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1 лютого стартує масштабна перепідготовка вчителів початкової школи, – Лілія Гриневич

 При цьому має бути враховано, що як результати державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти зараховують результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів:
  • українська мова і література (українська мова);
  • математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття);
  • навчальний предмет за вибором випускника з такого переліку: математика, історія України, англійська, іспанська, німецька, французька мови, біологія, географія, фізика, хімія.
Для проходження державної підсумкової атестації можна обрати й математику, й історію України.

Схожі матеріали:
👁 909
Категорія: Шкільний екран
Теги: ЗНО, Реєстрація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ