Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.12.2015

Реєстрація на ЗНО розпочнеться 1 лютого 2016 року


Тестування розпочнеться 5 травня.


Реєстрація на ЗНО розпочнеться 1 лютого 2016 рокуРеєстрація для участі у Зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) розпочнеться 1 лютого 2016 року. Про це в ході прес-конференції повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій, передає "РБК-Україна".

Саме тестування розпочнеться 5 травня.

Відповідно, у травні кандидати на вступ будуть здавати тести з математики, української мови та історії України. Тестування відбудеться 5, 11 і 13 травня відповідно.

З 3 по 17 червня випускники зможуть скласти іспити з інших предметів.

На початку липня буде проходити додаткова сесія оцінювання якості освіти для тих випускників, які не склали іспити після першої сесії.

Зареєструватися на пробне тестування буде можливо з 5 січня. Вартість такого оцінювання складе 111 гривень.

Як зазначив Карандій, дворівневого оцінювання якості освіти у вступній кампанії 2016 року не буде, а випускників будуть оцінювати завдяки абсолютно новим тестам, які напрацьовувалися Центром протягом останніх декількох років, але досі не використовувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №1: Святкування Нового року в школі

Нагадаємо, у 2016 р. обов'язковим для випускників стане тестування з математики або історії України (на вибір), яке також буде мати статус державної підсумкової атестації.

Схожі матеріали:
👁 1058
Категорія: Шкільний екран
Теги: ЗНО, Реєстрація, тестування, тести




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ