Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.05.2019

Як полегшити сільськогосподарську працю?


Спахуючии ґрунт, Ви можете услід сіяти насіння овочевих культур


Виконуючи роботи культивацій у своєму городі, Ви, напевно, замислюєтеся над тим, як збільшити продуктивність своєї праці. Адже, володіючи ділянкою землі, площею понад 10 соток, дуже складно обробляти її вручну. Відповідь на це питання, що часто ставиться, "лежить на поверхні" і дуже проста. У такому разі, має сенс додати до своїх фізичних сил декілька кінських.

Залишилися у далекому минулому часи, коли сільгоспроботи виконувалися тільки із застосуванням лопати та сапи. Сучасні виробники жорстко конкурують між собою, пропонуючи споживачеві усе більш досконалі моделі сільгосп устаткування. Одним з таких виробників є "Мотор Січ".

Як полегшити сільськогосподарську працю?
 

Офіційний дистриб'ютор заводу "Мотор Січ" являється інтернет-магазин «Плуг», у якого в асортименті можна знайти високоякісне устаткування та інструменти для городу, саду або домашнього господарства.

Інтернет-магазин «Плуг» займається продажами:
  • мотоблоків;
  • навісного обладнання для мотоблоків;
  • бензопил;
  • молочних сепараторів;
  • запчастин;
  • газонокосарок і інших товарів.
Статус офіційного дистриб'ютора підтверджує гарантію наявності виключно фірмової продукції українського виробництва. На кожен товар є сертифікат відповідності та надається гарантія від виробника. Більше того, уся продукція, яка зроблена компанією "Мотор Січ", проходить попереднє передпродажне тестування.

Якщо у вас є мотоблок і вам потрібно до нього навісне обладнання, то інтернет-магазин «Плуг» пропонує купити фірмову продукцію за розумною вартістю.

Встановлюючи різне навісне устаткування для мотоблоків Мотор Січ, Ви зможете збільшити функціональність такого пристрою. Наприклад, придбавши причіп з кріслом в його передній частині, Ви зможете транспортувати вантажі, вагою до 300 кілограмів. Встановлюючи навісне устаткування одночасно і спереду культиватора, і в його задній частині, Ви зможете значно економити час, виконуючи за один прохід декілька операцій. Спахуючи ґрунт, Ви можете услід сіяти насіння овочевих культур у свіжо оброблений ґрунт. Продуктивність збільшиться у багато разів.

Ви витрачатимете значно менше свого дорогоцінного часу на виконання найскладніших і копітких робіт. При цьому мотоблок Мотор Січ коштує значно менше міні-трактора, набагато маневровний і, що важливо, економніший в експлуатації. Управління ним не вимагає додаткового навчання. Один раз, розібравшись з інструкцією, Ви зможете використати мотоблок у своїй роботі, не докладаючи особливих фізичних зусиль.

Віддаючи перевагу продукції компанії Мотор Січ, Ви безпомилково гарантуєте собі якість і тривалий термін служби устаткування.

Схожі матеріали:
👁 669
Категорія: Прес-реліз
Теги: Мотоблок, Ґрунт, мотоблок Мотор Січ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ