Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.08.2021

Як правильно вибирати модні чоловічі джинси


Модні широкі чоловічі джинси підійдуть на будь-який вік і розмір


Якби хтось взявся складати рейтинг одягу, яка найшвидше завоювала переваги мільйонів, то джинси з великою часткою ймовірності його очолили. На відміну від кардиганів, кепі або жилетів, вони з'явилися в широкому доступі менше двох століть назад і відразу завоювали світ.

Сьогодні чоловічі джинси https://jeans24.com.ua/ - важливий елемент гардеробу кожного представника сильної половини людства, незалежно від його домагань на звання завзятого модника. І це обгрунтовано: такий одяг універсальний, зручний, прекрасно підкреслює переваги і приховує недоліки фігури. Правда, всі плюси джинсових штанів розкриваються при дотриманні двох умов: їх високої якості і правильного вибору.
 

чоловічі джинси
 

Каталог модних чоловічих джинсів

В інтернет-крамниці джинсового одягу Jeans24 представлений великий асортимент чоловічих джинсів, а також зручні умови доставки і оплати вашої покупки.

Тут завжди є:
 
✔️ Чоловічі класичні джинси прямого крою. Цей фасон прекрасно підходить на будь-яку фігуру і в чорному кольорі навіть вписується в офісний дрес-код. Не дивно, що серед модників він користується особливою популярністю.

✔️ Завужені моделі. Тут відразу кілька варіантів - облягаючі скіні, що звужуються донизу сліми, стильні «дудочки». Всі вузькі джинси для чоловіків протягом останніх трьох років зберігають перші позиції в рейтингу вподобань стилістів.

✔️ Штани з кльошем від коліна - відмінний варіант для стиляг і тих, хто хоче компенсувати вузькі гомілки або приховати зайві кілограми в стегнах.

✔️ Модні широкі чоловічі джинси підійдуть на будь-який вік і розмір. Дуже добре виглядають на високих молодих людей і гармонійно виглядають на чоловіках середнього зросту.

✔️ Хороший вибір колірних і декоративних рішень. Шанувальникам молодіжного стилю пропонуємо ультрамодні моделі з потертостями. Просто заходите, дивіться і вибирайте.

Як правильно вибирати модні чоловічі джинси

Практичні шанувальники виробів джинсового моди напевно скажуть, що в першу чергу треба дивитися на ціну чоловічих джинсів і віддавати перевагу тим моделям, які не перенавантажуватимуть сімейний бюджет. І це вірно, але з одним уточненням: в інтернет-крамниці джинсового одягу Jeans24 абсолютно всі моделі обгрунтовані в плані вартості - продавцям важливо, щоб ви знайшли не тільки модний варіант, але ще і якісний, який прослужить вам не один рік.

4 основні характеристики, на які слід звернути увагу

  1. Довжина штанини. Тут все просто: беремо метр, вимірюємо свої старі штани і підбираємо нові з таким же параметром.

  2. Посадка. Вона буває високою, середньою і низькою. Перший варіант добре виглядає на невисоких молодих людей (підтягує сідниці, подовжує ноги). Другий - універсальний і підходить всім без винятків. Низька посадка хороша для тих, у кого є невеликий животик, або навпаки, міцний прес з кубиками. Це молодіжний варіант, який «краде» кілька зайвих сантиметрів зросту у високих хлопців.

  3. Крій штанини. Він може мати однакову ширину по всій довжині, якщо це прямі джинси, бути звуженим (slim і skinny fit) або розширеним (комфортний фіт).

  4. Колір. Вічна класика - індиго або небесний блакитний. У молодіжному стилі останній варіант ще і «вибілений» ділянками потертостей. Всі відтінки синього і блакитного хороші для повсякденного носіння (в магазин, на прогулянку або побачення). В офіс (на роботу) краще брати темно-сірі, бежеві або чорні чоловічі джинси.

Створюємо ефектний образ з чоловічими джинсами

Головна перевага джинсового низу - його гармонійне поєднання практично з будь-яким верхом. Синьо-блакитна класика, зокрема, відмінно виглядає разом з в'язаними светрами, фланелевими і джинсовими сорочками, однотонними футболками.

Чорні, темно-сірі або зелені штани дуже стильно виглядають в поєднанні зі світлим верхом - обтягуючим, якщо це кльош, comfort fit, прямий крій, або оверсайз зі скіні і слім.

Якщо ви хочете купити в інтернет-магазині чоловічі джинси в утепленому варіанті, то готуйте наверх багатошарові комбінації:
  • сорочка, краватка, піджак;
  • сорочка, метелик, жилетка;
  • футболка і шкіряна куртка;
  • джинсова сорочка і дублянка.
З темними моделями добре виглядають туфлі, оксфорди і стильні броги. А під традиційні забарвлення (синій) безпрограшний варіант - кеди чи кросівки. Хоча обмежень в плані вибору взуття під джинсові штани стилісти не встановлюють ніяких. З скіні ефектно поєднуються і чоботи, і берци, а під широкі штанини можна заховати і утеплену спортивну пару, і черевики.

Купити чоловічі джинси в інтернет-крамниці Jeans24

Інтернет-крамниця джинсового одягу Jeans24  - ваша правильна відповідь на питання, де купити чоловічі джинси, які ідеально сядуть по фігурі і будуть носитися роками. Ціни завжди приємно дивують, а якість залишається незмінно високою.

Слідкуйте за новинками каталогу, щоб поповнити колекцію кращими модними новинками. Звертайтеся до консультантів за будь-якими уточненнями: вам завжди готові підказати, порадити, допомогти з вибором. Досвідчені менеджери підрахують, скільки часу займе доставлення, і відразу приймуть замовлення, щоб обновка прибула до вас як можна швидше.

Схожі матеріали:
👁 832
Категорія: Прес-реліз
Теги: джинси, джинсовий одяг, чоловічі джинси




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ