Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2021

Як вибрати ідеальну прикрасу: прості правила


Метал повинен гармоніювати з вашим світлототипом


Золоті та срібні, мінімалістичні і масивні, ажурні і литі - як правильно вибрати ювелірні вироби серед усього розмаїття сережок, ланцюжків, браслетів і кілець? Головне - врахувати особливості вашої зовнішності: форму і пропорції обличчя, світотип, а також правильно поєднувати прикраси з гардеробом. На сайті компанії Fragola ви знайдете прикраси Пандора високої якості. У продажу широкий асортимент ювелірних виробів за доступною ціною.
 

ювелірні прикраси
 

Тренди біжутерії

Брошки

Вони знову повернулися з небуття і піднялися на пік слави. Великі, гранжеві, химерних обрисів брошки, від компанії Фрагола, з перлами, камінням на вибір, кристалами «Сваровські» покинули свої традиційні місця і можуть прикрашати навіть взуття.Фото можна переглянути на сайті компанії.

Ланцюжки і підвіски

В цьому сезоні в моді багатошаровість і комбінування. Але поєднувати можна тільки тоненькі ланцюжки, при бажанні можна купити і доповнити різноманітними підвісками. Великі ж ланцюги фантазійного або якірного плетіння  Pandora краще використовувати як одиночну прикрасу і доповнювати нею монохромний образ.

Мініатюрні витончені кулони поступилися місцем екстравагантним підвісок в стилі бохо. Блискучі великі камені, пір'я, медальйони, ключі, глиняні вироби, маски, фігурки тварин - все можна порівняти інадіти на шию в повній впевненості, що це модно.

Чокери

Ці облягаючі на шиї прикраси перейшли і в 2021 рік. Тепер їх роблять не тільки з бісеру. Вони можуть бути з тканини, мережива, шкіри, металу, пластику і декоруватися шипами, фантазійними підвісками у вигляді геометричних або міфічних постатей.

Навіть брендовий чокер не можна надягати з діловим костюмом. Але на відкритій шиї, з сорочкою або декольте він виглядає стильно і є головним акцентом образу. Тому інші прикраси тут будуть зайвими.

Браслети

Домінуюче віяння - ланцюги, хитромудро переплітаються між собою. Також в тренді великі металеві браслети в геометричній стилістиці. Шкіряні, пластикові, браслети з різнокольорових намистин ідеально підійдуть для прогулянки або вечірки, але не впишуться в офісний гардероб. Тенденція 2021 року - два однакових браслета на різних руках. Продовжиться тріумфальний хід ножних браслетів для щиколотки.

Прикраси для волосся

Продовжують завойовувати все нових прихильниць діадеми, тіари. Традиційні обручі і обідки для волосся тепер масивні, прикрашені стразами, бантами, квітами і схожі на фантазійні корони. Шпильки можна легко трансформувати в брошки.

Вибираємо сережки

Сережки рекомендується підбирати під овал обличчя:
  • дамам з округлим обличчям підійдуть великі підвіски, перевернуті трикутники. Однак варто уникати круглих сережок і кліпс;
  • власницям вузького обличчя підійдуть квадратні сережки. Не рекомендується надягати плоскі підвіски;
  • дамам з обличчям, наближеною за формою до квадрату, прямокутника, підійдуть довгі сережки. Їм слід уникати мініатюрних сережок, трикутників, цвяхів.
Якщо у вас маленька мочка вуха, то краще віддати перевагу сережкам довгастої форми; якщо велика - підбирайте плоскі моделі. Власницям тонкої мочки вуха рекомендується уникати великих, важких виробів.

Вибираємо кільце

Для повсякденного носіння підійдуть недорогі за ціною плоскі, невеликі кільця. Власницям тонких і довгих пальців слід купити вузькі, витончені моделі з невеликими вставками. Якщо у вас маленькі пальці, візуально подовжити їх можна за допомогою витягнутих по формі кілець.

Каталог ювелірних прикрас Pandora https://www.fragola.com.ua/pandora/ включає в себе:
  • браслети;a
  • підвіски;
  • кільця;
  • сережки;
  • кольє та інше.

Нюанси вибору металів

Як вибрати кращі ювелірні вироби з золота, срібла та платини? Врахувати свій тип зовнішності: відтінок очей, волосся і шкіри, ціни.

Метал повинен гармоніювати з вашим світлототипом:
  1. «Зимовим» дівчатам будуть до лиця платина і золото;
  2. «Весняним» дамам підійдуть будь-які метали;
  3. «Літнім» - платина, біле золото і срібло;
  4. «Осіннім» - вироби з жовтого і червоного золота.
Вибираючи прикраси з дорогоцінного та напівдорогоцінного вставками, віддайте перевагу тим, які гармоніюють з кольором ваших очей:
  1. зеленооким будуть до лиця агат, амазоніт, бірюза, малахіт, берил;
  2. карооким варто віддати перевагу янтарю, гранату та сердоліку;
  3. сірооким і блакитнооким підійдуть корал, яшма, пірит, жовтий агат, авантюрин.

Сполучуваність прикрас

Як вибрати ювелірні прикраси на Fragola, які будуть доповнювати один одного?

Необхідно врахувати сумісність стилів, форм і металів:
  • ювелірні вироби зі вставками дорогоцінних каменів не поєднуються з біжутерією;
  • прикраси з діамантами не рекомендується використовувати в повсякденних образах;
  • золото небажано надягати разом з сріблом;
  • якщо один з аксесуарів масивний (кольє, сережки-Кафи), то всі інші ювелірні вироби в образі повинні бути мінімалістичним;
  • кулон повинен відповідати розміру ланцюжка.


Схожі матеріали:
👁 612
Категорія: Прес-реліз
Теги: підвіски, сережки, браслети, кільця, Прикраси, ювелірні прикраси




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ