Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.03.2019

Бездоганність якості прикрас з медичної сталі


Прикраси з медичної сталі


Якщо Ви знаходитеся в пошуку найбільш безпечних для здоров'я аксесуарів, то біжутерія з медичного сплаву готова впоратися з такою роллю. Це не найелітніші прикраси, але за властивостями вони значно прийнятніші. Цей матеріал став втіленням усіх сподівань людства на винахід воістину надійного елементу - міцного і стійкого до чинників зовнішнього середовища.

Не даремно адже виробам з медичної сталі люди довіряють найдорожче - своє здоров'я.

Як відомо, найчастіше алергію провокують сережки. За ними йдуть кільця, браслети, ланцюжки. Якщо біжутерія виконана з медичного сплаву, можливість негативних реакцій зведена до нуля. Придбати біжутерію з медичного сплаву Ви можете в інтернет магазині біжутерії Spikes за посиланням steeljewelry.com.ua.

Так, світ постійно розвивається. Але які б перешкоди не стояли на Вашому шляху до успіху, за допомогою прикрас з медичної сталі Вам завжди вдасться зберігати спокій і упевненість в собі!


Бездоганність якості прикрас з медичної сталі
 

Недорога і якісна біжутерія з медичної сталі найбільш безпечна для здоров'я і нейтральна для енергетики людини. При носінні кілець, браслетів, ланцюжків, пірсинг з медичного сплаву зводить негативні реакції (алергію) практично до нуля. Виконана із сталі 316l біжутерія завжди красива, і має бездоганний зовнішній вигляд. Вироби їх цього матеріалу звичайно ж не найелітніші, але за властивостями вони значно прийнятніше і через роки будуть такими ж, як і в день купівлі.

Також себе добре зарекомендували ювелірні прикраси з покриттям стерлінгового срібла 295 проб і золото 18к.

Прикраси з медичної сталі

Зараз великий попит мають прикраси з мед сталі. Завдяки властивостям металу - нержавіюча сталь не зноситися, не почорніє і не облазить. Біжутерія із з цього матеріалу виглядає шикарно. Але де знайти і купити ювелірні вироби зі сталі? Простіше за усе прикрасу з медичної сталі купити в інтернет магазині біжутерії Spikes.

Види прикрас з хірургічної сталі:
 
- сережки
- браслети
- ланцюжки
- кільця
- пірсинг

Медична сталь - нержавіюча сталь

Медична сталь а точніше нержавіюча сталь ця об'єднана назва усіх видів сталі, які ділиться на декілька груп. Сталь марки 300 до складу якої входить (залізо 64 хром 18-20 нікель 8-10 марганець до 2 молібден 2,5-3 (тільки в 316l і 316) і є усім відома - медична сталь з якої виготовляють ювелірні вироби. За рахунок додавання в сплав великого відсотка нікелю і хрому забезпечується захист від корозії, а за рахунок молібдену (сталь 316 і 316l) забезпечується висока міра захисту від шкідливих середовищ.

Наприклад, для пірсинга найбільш відповідна нержавіюча сталь марки 316l, її властивості гарантують, що на них не з'явиться корозія, наліт і вона не потемніє.

Схожі матеріали:
👁 1115
Категорія: Прес-реліз
Теги: Медична сталь, сталь, Прикраси, нержавіюча сталь




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ