Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.05.2019

Як вибрати страхову компанію?


Щоб зробити правильний підхід до вибору страхової компанії, оберіть страхову компанію ВУСО


Багато водіїв при купівлі страховки підходять не обдумано. В основному це контора, що поруч знаходиться, з продажу страховок. Ось і купується в першому місці, що попалося. Головне завдання — це продовжити його вчасно, щоб не потрапити під штраф за водіння без страховки. Адже компенсацію по полісу страхування отримує не водій автотранспорту, а постраждала сторона. Але при цьому є досить причин для вибору надійного страховика.

При виборі страхової компанії для оформлення ОСАГО головне не нарватися на шахраїв. Недостатньо просто купити поліс потрібно ще щоб він був вірно оформлений, на достовірному бланку.

 
Страхова компанія ВУСО
 

Страхування ОСАГО в принципі не може мати знижок, оскільки тариф оплати на неї встановлений Урядом. Тому водієві варто замислитися, якщо йому пропонують такий же поліс, але за менші гроші.

Способи обману при видачі страхового поліса ОСАГО

Є декілька видів обману, яким користуються шахраї. Перший вид обману — це підробні бланки страхових компаній. При ДТП отримати хоч якусь компенсацію не представляється можливим.

Другий вид — підробка коефіцієнтів. При більшій потужності автомобіля ставиться менший коефіцієнт. Водій думає, що йому дали велику знижку. При настанні страхового випадку з'ясовується правда.

Вибір надійної страхової компанії. На сьогодні не так і багато дійсно надійних страхових компаній.

Що таке надійна страхова компанія?

Основне — страхова компанія повинна мати ліцензію. Це, мабуть, найголовніший пункт, але ще не такий надійний.

Також страхова компанія має бути добросовісною. Нерідка бувають випадки, що компанії спеціально зменшують суми по виплатах збитку. Перевірити її сумлінність можна по відгуках і зверненнях клієнтів.

Великі компанії в основному не вимагають реклами. Якщо ви бачите постійно мелькаючу рекламу з нікому не відомою страховою компанією, то можна звичайно ризикнути, але це того не коштує. Не робіть вибір на підставі рекламних роликів. Краща реклама — відгук клієнтів.

Звідси можна сказати, що відгуки друзів або знайомих — це краща реклама. Водій, який користується страховим полісом і стикався зі страховим випадком, краще всього розповість яка компанія краща.

Щоб зробити правильний підхід до вибору страхової компанії, оберіть страхову компанію ВУСО, яка заощадить не лише ваші гроші, але і нерви.

Схожі матеріали:
👁 838
Категорія: Прес-реліз
Теги: Страхова компанія, ОСАГО, ВУСО, Страховка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ