Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.08.2019

Який пилосос вибрати: з мішком або контейнером


Де можна придбати запчастини до пилососів?


Прибирання будинку за допомогою сучасної техніки значно спрощується, прискорюється і стає якіснішою. При цьому у багатьох користувачів при купівлі виникає закономірне питання, пов'язане з тим, якій вибрати пилосос: з контейнером або мішком-пилезбирачем? Щоб допомогти вам визначитися, рекомендуємо оцінити переваги тих і інших моделей.

Потужність

Це один з головних критеріїв, який впливає на якість роботи техніки. Існує пряма залежність між потужністю споживаною і робочою (силою всмоктування). Зрозуміле те, що чим вище енергоспоживання, тим краще тягне пилосос. Порівнюючи контейнерні і мішкові пилососи, можна сказати, що прилади з пилезбирачами, при тих же електричних параметрах, демонструють більш високі показники сили всмоктування за рахунок менших аеродинамічних втрат. Це є однією з причин, по яких така техніка не втрачає актуальності і сьогодні.
 

Де можна придбати запчастини до пилососів?
 

Враховувати треба і те, що у старих моделей пилососів з мішками при завантаженні пилезбірника навіть наполовину потужність всмоктування починає істотно падати. Це спричиняє за собою необхідність в частому обслуговуванні приладу. А зміна одноразових витратних матеріалів - справа витратне і позначається на ціні експлуатації в цілому. Проте у продажу зустрічаються пилососи, у яких реалізований новий підхід до всмоктування. Завдяки конструктивним особливостям в пристроях сила всмоктування стабільна навіть в практично заполоненому стані мішка.

Зручність роботи

З контейнерним пилососом працювати набагато простіше. Після завершення прибирання треба просто дістати резервуар із зібраним сміттям і висипати вміст. До мішкових аналогів підхід може бути двояким:

При використанні одноразових пилезбірників необхідність регулярно висипати сміття відпадає. У міру наповнення викидається старий пакет і встановлюється новий - все дуже просто і комфортно. Але такий підхід вимагає купівлі витратного матеріалу, а це додаткові витрати.

Для скорочення витрат на купівлю одноразових аксесуарів в пилососах використовують багаторазові мішки. Але щоб спустошити його, треба бути готовим мати справу з пилом і брудом. Періодично матеріал потребує прання. Це морочливо, але раціонально в плані скороченні витрат на експлуатацію.

Якість збору пилу

Тут параметри практично однакові. Вся річ у тому, що сучасні пилососи оснащуються додатково багатоступінчастою системою фільтрації. Вона забезпечує щонайтонше очищення від пилу і гарантує вихід повітря без дрібних часток. Втім, при купівлі будь-якого пилососа рекомендуємо ознайомитися з наявністю системи тонкого очищення - фільтром. Щоб придбати якісний фільтр, варто звернутись в інтернет магазин запчастин для побутової техніки ALM за адрусою https://alm-zapchasti.com/cat/pylesosy/filtry

Вартість

І ті, і інші пилососи мають доступну ціну. Але порівнюючи техніку між собою, можна стверджувати, що вартість мішкових моделей нижча. Зважаючи, що за технічними параметрами прилади з пилезборачем-мішком не поступаються контейнерним аналогам, купівля цієї техніки є раціональною і абсолютно виправданою. Якщо потрібний прилад без зайвих заморочок з обслуговуванням і економією на витратних матеріалах, контейнерний пилосос - кращий вибір. Придбати запчастини не тільки до пилососів, але і для іншої побутової техніки можна насайті ALM  за посиланням https://alm-zapchasti.com

Схожі матеріали:
👁 697
Категорія: Прес-реліз
Теги: купити запчастини, пилосос, запчастини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ