Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.05.2019

Яку вибрати шторку для ванни - рекомендації магазину Diceramica


Шторки для ванни забезпечать стійкий захист від проникнення води на підлогу і інші поверхні


Поза сумнівом, для кожного з нас ванна кімната є особливим місцем, без якого просто не обійтися. Тому затишок і комфорт в ній - обов'язкові. Щоб створити необхідний рівень комфорту, можна придбати шторки для ванни, які стануть відмінною прикрасою інтер'єру, до того ж стануть незамінним помічником при прийомі душу. Шторки для ванни забезпечать стійкий захист від проникнення води на підлогу і інші поверхні, захищаючи їх від надмірної вологи.

Різноманітність колірних рішень і асортимент матеріалів, з яких може бути зроблена занавіска для ванни, досить широка. Тому підібрати саме той варіант, який прекрасно впишеться у Ваш інтер'єр, не складе труднощів.

Яку вибрати шторку для ванни
 

Щоб бути упевненим, що водонепроникна штора для ванни відмінно захистить Вашу ванну від вологи, треба серйозно віднестися до підбору матеріалу. На сучасному ринку представлений великий асортимент шторок для ванни, які відрізняються не лише оригінальним дизайном, але і функціональністю. Прості занавіски з поліетилену залишилися у далекому минулому. Наслідуючи модні тенденції, можна вибрати м'які або жорсткі шторки з надійних матеріалів.

М'які, як правило, виготовляються з таких матеріалів:
  • етиленвінілацетат;
  • ПЕВА (екольон);
  • Поліестер;
  • Поліетилен;
  • Полівінілацетат.

Розглянемо найбільш відомі шторки для душу

Шторки з поліестеру - це занавіски, виготовлені з льняної або іншій натуральній тканини, яка просякнута спеціальним водовідштовхувальним складом. Як правило, тканинні шторки досить приємні на дотик. Внизу може бути ушитий обважнювач, що дає можливість тримати форму. Щоб шторка міцно трималася на перекладині, вона має посилений верхній край. При акуратному використанні і правильному догляді така шторка може служити 12-15 років.

Шторки з поліетилену - це самий недорогий і самий малопрактичний варіант. Такі шторки для душу мають дуже короткий термін служби, їх можна легко обірвати, до того ж на таких занавісках залишаються мильні сліди. Але навіть незважаючи на такі недоліки, вони дуже популярні завдяки величезному асортименту колірної гамми і дешевизні. Напевно, красиві забарвлення і абсолютно будь-який візерунок і притягає покупців. Плюсом занавісок з поліетилену є повна водонепроникність.

Шторки з вінілу - найміцніші шторки для ванної кімнати

Вони зроблені з полівінілхлориду високої міцності. Існує три види вінілу :
  • ПВХ;
  • етиленвінілацетат;
  • Полівінілацетат.

У чому ж відмінність?

Шторки з ПВХ згубно впливають на здоров'я людини, тому що в їх складі міститься хлор, який має отруйні властивості. Окрім цього, шторка виділяє і інші шкідливі речовини, такі як фенол, ацетофенол, етилбензол та ін. Тому перед купівлею неодмінно треба уточнити, з чого саме виготовлена шторка.


Яку вибрати шторку для ванни
 

Шторки з етиленвінілацетата і полівінілацетата набагато безпечніші, оскільки в них міститься набагато менше шкідливих речовин і вони не виділяють неприємні запахи. Малюнок на вінілові шторки наноситься за допомогою спеціальних барвників, які абсолютно безпечні для здоров'я людини і з часом не втрачають свою яскравість і насиченість. Такі шторки найбільш довговічні, прекрасно тримають свою форму, абсолютно не вбирають вологу і не деформуються. Цей матеріал досить міцний, тому шторки можна прати при температурі 40 градусів.

Віджимати їх не слід, вони прекрасно набудуть форми під своєю вагою.

Шторки можна використати не лише для ванни, але і для душової, адже вони абсолютно не вбирають бруд і на них не розвивається пліснява. А завдяки різноманіттю дизайну, можна вибрати шторку на будь-який смак, починаючи з прозорих і закінчуючи імітаціями полотен відомих художників.

Перевагою вінілових шторок є також доступна цінова категорія. Проаналізувавши основні види шторок для ванни, напрошується висновок, що краще вибрати занавіску з полівінілацетату. Такі шторки найбільш безпечні для здоров'я і довговічні.

Схожі матеріали:
👁 1650
Категорія: Прес-реліз
Теги: шторки, ванна, Шторки для ванни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ