Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.03.2013

Юна Полтавчанка визнана найкрасивішою дівчиною Європи


Дівчинка ходить відразу в кілька гуртків


Юна Полтавчанка визнана найкрасивішою дівчиною Європи

7-річна Іванна Браїлко отримала звання найкрасивішої дівчинки Європи - цього вона змогла домогтися на Міжнародному конкурсі таланту і краси для дітей до 16 років у Празі.

Ось вже тиждень Іванка не розлучається з дивовижної краси діадемою, посипаною камінцями Сваровські. Хоча і дає її поміряти подружкам, пише "Комсомольськая правда" в Украине".

Щоб поїхати в Чехію, Іванні довелося взяти участь у всіляких дитячих конкурсах краси в Україні і вийти на подіум чотирьох міжнародних змагань. Зате в Празі серед 27 юних конкурсантів з різних країн Європи українка помітно виділялася.

Навіть мами суперниць не сумнівався в перемозі України, вражаючись, скільки всього вміє дівчинка в 7 років. І співає і танцює, і дефілює як доросла модель. Вільно говорить англійською і спеціально заради конкурсу почала вчити чеську мову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОВ «Решетилівський маслозавод» покарано за недобросовісну конкуренцію

Як розповіли батьки дівчинки, Іванка займається в модельному агентстві, у неї є вокальні та акторські здібності. А ще в минулому році вона стала чемпіонкою Полтавської області з шахів серед дітей до 8 років:

"І якщо на англійську і танці доньку відвели ми, то шахи і малювання - її самостійний вибір. На конкурсі всі дивувалися, як наша маленька примудряється стільки гуртків відвідувати", - розповіла мама дівчинки Юлія.





Схожі матеріали:
👁 1245
Категорія: Актуально
Теги: конкурс краси, МОДЕЛЬ, полтавчанка, дівчинка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ