Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.03.2013

ТОВ «Решетилівський маслозавод» покарано за недобросовісну конкуренцію


Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафувала ТОВ «Решетилівський


ТОВ «Решетилівський маслозавод» покарано за недобросовісну конкуренцію

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафувала ТОВ «Решетилівський маслозавод» на 10 тис. грн. за поширення інформації, що вводить в оману.

 Як встановило Відділення, Товариство поширювало неправдиві відомості про споживчі властивості товару шляхом розміщення на упаковці масла солодковершкового селянського 73,0% жиру ТМ «Нікольська слобода» фасованого в пачки масою 200г виготовленого 01.07.2012, не зазначаючи інформацію, що в складі такого продукту наявні рослинні жири в кількості 10% - позначення ДСТУ 4399:2005, яким не допускається вміст рослинних жирів.

Тим самим повідомляючи невизначеному колу осіб неправдиві відомості щодо споживчих властивостей товару, що може вплинути на наміри споживачів щодо придбання товарів цього суб’єкта господарювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Витаминное меню на весну

 «Згідно законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, інформацією, що вводить в оману, є, зокрема відомості, які містять неповні, неточні або неправдиві дані про походження товару, виробника, продавця, спосіб виготовлення, джерела та спосіб придбання, реалізації, кількість, споживчі властивості, якість, комплектність, придатність до застосування, стандарти, характеристики, особливості реалізації товарів, робіт, послуг, ціну і знижки на них, а також про істотні умови договору», - зазначив голова відділення Володимир Оніщенко.

Полтавське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України


Схожі матеріали:
👁 1271
Категорія: Актуально
Теги: решетилівський маслозавод, АМКУ, масло, селянське, конкуренція, Пачка, нікольська слобода




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ