Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.02.2019

Кардиган жіночий: як вибрати і купити


Підбираючи кардиган, варто звернути увагу на його розмір і крій


Кардиган - це один з різновидів светра, який відрізняє наявність застібок (ґудзика або блискавки) і глибокого вирізу спереду. Завдяки своїй практичності й зручності він отримав популярність у багатьох жінок, і став невід'ємною частиною гардеробу, яким хочеться виглядати стильно та модно.

Слід пам'ятати, що кардигани на блискавці виглядають менш офіційно, чим на ґудзиках. Втім, якщо ви вибираєте кардиган в якості повсякденного одягу, турбуватися про це не варто - керуйтеся своїми перевагами.


Кардиган жіночий: як вибрати і купити
 

Підбираючи кардиган, варто звернути увагу на його розмір і крій. Якщо його нижній край навіть не прикриває ремінь штанів (чи те місце, де він повинен знаходитися), то цей кардиган вам явно буде малий. Не повинен він бути і занадто довгим. Оптимальною довжиною буде трохи нижче талії.

Кардиган не повинен ні занадто обтягувати тіло, ні висіти на вас. Якщо плечові шви не закінчуються на кромці плеча, то ця річ явно вам не за розміром.

З чим носити жіночий кардиган?

Купуючи одяг, визначитеся, з чим плануєте його поєднувати. Чи хочете ви мати стильне доповнення до вечірньої сукні або скромний аксесуар для повсякденної шкарпетки? Приміром, для офісу треба вибрати виріб середньої довжини в строгому стилі.

Також ви повинні зрозуміти, для яких цілей він вам потрібний. Кардиган може бути зшитий з щільної шерсті, щоб захищати в холоди, також зустрічаються легкі фасони для теплої пори року. Декоративні кофтини в'яжуть з шовку або мохеру.

Врахуйте довжину вашого майбутнього виробу. Якщо ви збираєтеся використати його в якості верхнього одягу, він має бути довгим. Жіночі довгі кардигани добре виглядають з легінсами або джинсами.

Визначившись з тим, який кардиган вам потрібний, будь-яка жінка може вибрати собі модель кардигана, керуючись своїм смаком і власними перевагами. Така річ згодиться завжди і прослужить багато сезонів.

Схожі матеріали:
👁 957
Категорія: Прес-реліз
Теги: чим носити кардиган, кардиган, Кардиган жіночий, одяг, де купити кардиган




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ