Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.03.2019

Пантограф меблевий: відкидна вішалка для одягу


Рекомендації по вибору пантографа


Сучасні шафи-купе часто оснащуються таким зручним пристосуванням для зберігання речей, як пантограф. Завдяки наявності пантографа, експлуатаційні характеристики шафи істотно покращуються, оскільки ця П-образна металева конструкція дозволяє в автономному режимі доставляти одяг у верхні відділення. Також за допомогою пантографа можна створити в шафі-купе зонування для призначеного на різну пору року одягу: окрема зона для зимового одягу, окрема для літньої.


Пантограф для шаф
 

Завдяки такому розподілу речей ви завжди можете легко і швидко поміняти ваш гардероб при зміні сезонів, а усі необхідні на даний момент порі року речі висітимуть в зручному місці, а увесь інший одяг, який нині не потрібний, зберігатиметься у верхніх відділеннях шафи.

У інтернет магазині фурнітури та аксесуарів для будинку Hafele можна знайти оптимальні за якістю і надійності рішення https://hafeleshop.com.ua/blog-zhivi-komfortno/mebelnyi-pantograf-ergonomichnoe-reshenie-dlia-sovremennogo-shkafa практично для будь-яких меблів.

Рекомендації по вибору пантографа

Купуючи пантограф для шафи, не варто втрачати час даремно. Щоб зробити правильний вибір, досить звертати увагу на наступні моменти:
  • відповідність розмірів шафи габаритам пантографа - при неспівпаданні недешевий пристрій у будь-якому випадку доведеться міняти, втрачаючи час і гроші;

  • вартість - занадто дешеві рішення швидше за все виявляться недостатньо надійними, вибираючи відповідний варіант, краще віддати перевагу більше перевіреним моделям від відомих виробників;

  • тип конструкції - механічними може бути незручно користуватися літнім людям і маленьким дітям, але коштують вони відчутно дешевше.

Пантографи від інтернет магазину Hafele

У каталозі інтернет магазину Hafele ви можете знайти моделі міцних і практичних алюмінієвих пантографів, представлених в різному розмірному діапазоні. Доступна ціна механічних моделей дозволяє кожному отримати максимально вигідні умови для того, щоб вчинити купівлю з гарантією якості та швидкою доставкою. Вам залишається лише зупинити свій вибір на одній з моделей.

Плануючи купити пантографи для своєї шафи, зверніть увагу на те, що з цим елементом навіть звичайний компактний гардероб легко перетвориться на ультрасучасну систему зберігання, дуже зручну в експлуатації.

Схожі матеріали:
👁 1063
Категорія: Прес-реліз
Теги: Пантограф, одяг, Пантограф для шаф, шафа для одягу, Пантограф для шаф-купе




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ