Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.04.2018

Казкова подорож


Педагогічний колектив проводить низку системних заходів, спрямованих на збереження та зміцнення здоров’я дошкільнят


Казкова подорожОхорона і зміцнення здоров’я дітей, їх повноцінний фізичний розвиток є невід’ємною частиною освітньої роботи в закладі дошкільної освіти. Одне з найважливіших завдань у цій роботі – задовольнити потребу дітей у русі, зміцнити здоров’я кожного вихованця.

Педагогічний колектив проводить низку системних заходів, спрямованих на збереження та зміцнення здоров’я дошкільнят.

Розвивати фізичні якості, формувати навички володіння основними рухами та руховими діями, підтримувати інтерес до занять з фізкультури допомагають Дні здоров’я, свята, розваги.

В ЗДО «Веселка» відбулася розвага «Казкова подорож» і лише завдяки спільним зусиллям інструктора з фізкультури Хруль Ю.В., музичному керівнику Бондаренко І.Б., вихованці ІІ молодшої «Б» групи вихователя Мороз І.А. потрапили на весняну галявину та були не просто дошкільнятами, а веселими, спритними бджілками, які не тільки виконували фізичні вправи, а й весело танцювали, співали, грали разом з Веснянкою та Ведмедиком, роль яких майстерно виконували помічники вихователів Похил М.Г. та Койло Н.В..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Урок пам'яті в міському народному краєзнавчому музеї

Весела фізкультурна розвага принесла дітям радість, задоволення, позитивні емоції та гостинці.

Діти - головна цінність нашого життя, його зміст і продовження. І лише спільними зусиллями ми можемо виховати дітей здоровими, добрими, розумними.

 

Казкова подорож

 

Казкова подорож

 

Казкова подорож



Схожі матеріали:
👁 981
Категорія: Шкільний екран
Теги: Казкова подорож, дошкільнята




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ