Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2021

Універсальні дитячі енциклопедії


Дитячі пізнавальні книги взагалі і енциклопедії зокрема покликані доступною та захоплюючою мовою розповісти про навколишній світ


Звідки дитині можна швидко отримати потрібну інформацію, причому викладену в захоплюючій формі? З енциклопедії для дітей! Сьогодні ці книги популярні серед дошкільнят та школярів, ними користуються студенти і дорослі.

Універсальні дитячі енциклопедії

З енциклопедії можна дізнатися про все:
  • загадки історії і досягнення науки,
  • рослини і тварини,
  • морські глибини і космічні далі.
Розділ ««ЕНЦИКЛОПЕДІЇ» на сайті «КнигоЛенд», присвячений одному з найпопулярніших видів книг. Допитливі діти за допомогою енциклопедій можуть знайти відповіді на всі питання, пов'язані з історією, наукою і технікою, різними гуманітарними знаннями та ін. та ін. Дитячі пізнавальні книги взагалі і енциклопедії зокрема покликані доступною та захоплюючою мовою розповісти про навколишній світ. Ці книги стануть відмінним подарунком маленьким хлопчикам і дівчаткам, адже в них можна самостійно, за власним вибором прочитати цікаві нариси і розповіді про найрізноманітніші речі, не ті що загадав учитель, а ті що дійсно цікаві.

Дитячі енциклопедії умовно поділяються на категорії:
  • ті, що розповідають про групу предметів або явищ, ряді подій, об'єднаних темою;
  • ті, що розповідають про один предмет або явище.
Завдяки першим, у дитини складається загальне уявлення, наприклад, про птахів або тварин, їх видах і представників. Другі допомагають ознайомитися детально саме з тим предметом, який цікавить. Тобто дитячі енциклопедії дають можливість постійно розширювати і поглиблювати знання.

Популярні теми:
  • домашні вихованці, їх звички і догляд за ними,
  • древня історія і пірати,
  • динозаври і техніка,
Великою перевагою сучасних енциклопедичних видань є яскраві барвисті ілюстрації. Купуючи дитячі книги, батьки нерідко орієнтуються на картинки в них, допомагають дітлахам краще уявити прочитане.


Універсальні дитячі енциклопедії
 

У інтернет-магазині «КнигоЛенд» представлені томи, випущені видавництвами «Жорж», «Ранок», «Махаон» «Віват». Ці компанії завоювали визнання експертів і читачів. У магазині можна купити не тільки енциклопедію, художню та навчальну літературу, а й бізнес-літературу, довідкову літературу, книги про науку і техніку, та багато іншої.

Схожі матеріали:
👁 499
Категорія: Прес-реліз
Теги: дошкільнята, Енциклопедія для дітей, школярі, енциклопедія, загадки історі, досягнення науки, рослини, Тварини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ