Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.03.2023

Клієнтів пробації Гребінківщини закликали бути активними читачами бібліотеки замість зловживання алкоголем


Під час заходу клієнти пробації дізналися, що алкогольний спосіб життя є одним з найважливіших факторів, що ведуть до передчасної смерті.


захід на тему: «Зміни поведінки, пов’язаної зі вживанням ПАР»

8 березня в читальній залі Гребінківської міської публічної бібліотеки для суб’єктів пробації провідним інспектором Світланою Жилою спільно з спеціалістом Гребінківського міського центру соціальної служби Наталією Омельяненко проведено захід на тему: «Зміни поведінки, пов’язаної зі вживанням ПАР».

Мета проведеного заходу - роз’яснення та розуміння засудженими наслідків вживання психоактивних речовин та підвищення вмотивованості до відмови від вживання.

Під час заходу клієнти пробації дізналися, що алкогольний спосіб життя є одним з найважливіших факторів, що ведуть до передчасної смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник військкомату Гребінківщини ознайомив клієнтів пробації з порядком мобілізації та діями в умовах НС воєнного характеру

Перебуваючи у приміщенні Гребінківської міської публічної бібліотеки засудженим наголошено, що бібліотека – храм науки. Необхідно виховувати потребу в читанні, культуру читання. Закликали засуджених: цінувати книжку, засвоювати мудрість, яку дає книжка, бути активними читачами бібліотек.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 332
Категорія: Актуально
Теги: зловживання алкоголем, Гребінка, клієнти пробації




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ