Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.04.2024

Про права та свободи говорили з клієнтами пробації Гребінківщини


Короткометражний фільм «Готель 22» показує одну ніч в цілодобовому автобусі у Кремнієвій долині, який вже не один рік є місцем ночівлі для безхатченкі


Про права та свободи говорили з клієнтами пробації

Що таке права та свободи людини? Які існують типи прав? Як відстоювати свої права, не порушуючи права інших? Відповіді на ці запитання з’ясовували з клієнтами пробації під час перегляду документальної стрічки «Готель 22».

Показ відбувся в рамках роботи кіноклубу «Docudays UA» в приміщенні Гребінківської служби пробації. На захід також було запрошено фахівця місцевого сектору Бюро правничої допомоги Валентину Черницьку.


Про права та свободи говорили з клієнтами пробації
 

Короткометражний фільм «Готель 22» показує одну ніч в цілодобовому автобусі у Кремнієвій долині, який вже не один рік є місцем ночівлі для безхатченків. Разом з В. Черницькою та провідним інспектором служби пробацї Гребінківщини О. Ласою клієнти пробації з’ясували, які права та свободи були продемонстровані у стрічці, права яких дійових осіб були порушені і яким чином можна законно захищати свої права.

Окрім цього, В. Черницька поінформувала клієнтів пробації про послуги, які надає Бюро правничої допомоги, та надала роз‘яснення з приводу озвучених підобліковими питань.


Про права та свободи говорили з клієнтами пробації
 

Робота кіноклубу «Docudays UA» при секторі пробації спрямована на підвищення обізнаності підоблікових про права людини та методи їх захисту і розуміння людської гідності як найвищої цінності.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 119
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, клієнти пробації, права, свобода




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ