Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.07.2022

Компанія Cargo Sous Terrain побудує у Швейцарії автономну підземну систему перевезення вантажів


Кожен тунель матиме діаметр близько 6 м і плоску підлогу, розділену на три смуги руху


Автономна підземна система перевезення вантажів

Компанія Cargo Sous Terrain розробляє у Швейцарії повністю автономну транспортну систему з нульовим рівнем викидів для невеликих вантажів, що допоможе знизити навантаження на дорожню систему. У той час як проект Hyperloop-TT спрямований на запуск цілих транспортних контейнерів на великих швидкостях 1220 км/год у вакуумних трубах із наднизьким лобовим опором, Cargo Sous Terrain (CST) робить набагато скромніший і досяжний підхід.

Кожен тунель матиме діаметр близько 6 м і плоску підлогу, розділену на три смуги руху. Цими смугами колони невеликих вантажних контейнерів рухатимуться зі швидкістю близько 30 км/год. Вони будуть рухатися за допомогою електродвигунів і отримувати електроенергію через індукційні рейки.


Автономна підземна система перевезення вантажів
 

Контейнери завантажуватимуться на наземних логістичних об'єктах, а потім опускатимуться на елеваторах у секції входу/виходу тунельної системи. Зовнішні смуги тунелів будуть односторонніми, а внутрішні смуги можуть бути динамічно налаштовані для запобігання пробкам, якщо велика кількість капсул очікує на один ліфт.


Автономна підземна система перевезення вантажів
 

Компанія вже вступила в стадію отримання дозволу на планування та почала досліджувати місця для перших 10 центрів, віддаючи пріоритет місцям, які забезпечуватимуть максимальний трафік із доріг. Мережа тунелів CST протягнеться приблизно на 500 км по всій країні, від Женеви до Санкт-Галлена, з другорядними лініями, що відходять до Базелю, Люцерну та Туну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найновіша зброя США - висотні теплові аеростати відстежуватимуть гіперзвукові ракети

Крім скорочення наземного руху, CST має мінімальний вплив на повсякденне життя громадян. Він буде невидимим для очей, майже безшумним і повністю працюючим на відновлюваних джерелах енергії.

Схожі матеріали:
👁 414
Категорія: Технології
Теги: Вантажні перевезення, транспортні перевезення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ