Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.01.2017

Кулажинська школа: Пам'ятаємо історію - виховуємо патріотів


23 січня, відбулась загальношкільна лінійка до Дня соборності України


Кулажинська школа: Пам'ятаємо історію - виховуємо патріотівЗ метою  формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму, любові до своєї батьківщини та з нагоди відзначення  Дня Соборності України в школі організовано та проведено ряд заходів.

Протягом 19 – 23 січня увагу вчителів та дітей привернула виставка художньої та наукової літератури на тему «Шлях до соборної держави». Школярів 5-7 класів зацікавила вікторина «Знаємо та любимо Україну».

Всі учасники вікторини продемонстрували хороші знання історії та культури нашої держави, за що отримали солодкі призи. Для учнів 8-11 класів проведена інтегрована гра «Любимо Україну», в ході якої старшокласники вразили журі своєю ерудованістю в області історії та культури нашої неньки-України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заходи щодо підвищення якості освіти в Гребінківському районі

В понеділок, 23 січня, відбулась загальношкільна лінійка до Дня соборності України, по закінченню якої всі приєдналися до пісенного флеш-мобу: діти, вчителі та адміністрація школи гуртом виконали пісню «Україна – це ми».

Після такого позитивного початку робочого тижня школярі розбіглися по своїх класних кімнатах здобувати нові знання, аби стати гідними громадянами нашої квітучої України.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.


 




 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 936
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, патріоти, шкільний екран, День соборності




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ