Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.11.2016

Кулажинська школа: Подорожуємо на канікулах


Учні з неймовірною цікавістю розглядали воскові фігури


Кулажинська школа: Подорожуємо на канікулахЗ метою розширення кругозору школярів, збагачення їх духовного та культурного розвитку учні 6-8 класів разом з класними керівниками відвідали Музей воскових фігур в місті Києві.

Екскурсія видалася на славу. Учні з неймовірною цікавістю розглядали воскові фігури, здавалося, що перед ними справжні актори, культурні діячі, письменники і навіть політики. Це - С. Єсенін, М. Булгаков, М. Гоголь, Т. Шевченко, М. Грушевський, Б. Хмельницький, І. Мазепа, князі Володимир та Ярослав, княгиня Ольга. Хлопці, які захоплюються футболом, мали змогу сфотографуватися з Андрієм Шевченком, В. Лобановським.

Враження справила і Брітні Спірс - найдорожча жінка музею - 20 кг воску на неї пішло, а все тому, що у відкритому вбранні, а також Л. Утьосов, Л. Гурченко, А. Шварценеггер, Леонардо ді Капріо і т.д.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська школа: Благоустрій шкільної території

Діти з захопленням розповідали товаришам про екскурсію, ділилися враженнями та емоціями від побаченого.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.





 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 894
Категорія: Шкільний екран
Теги: екскурсія, воскові фігури, учні, Кулажинська школа, Київ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ