Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.03.2016

Кулажинська ЗОШ: Жінка – природою створена пісня…


Учні розважали всіх присутніх піснями, яскравими танцями, гуморесками


Кулажинська ЗОШ: Жінка – природою створена пісня…3 давніх - давен на нашій українській землі образ довгожданої весни уособлювала гарна молода дівчина з вінком квітів на голові. Народний образ весни - це образ краси, сили і надії.

Першим і по - жіночому особливим місяцем є Березень. Він, як мовиться в народі, й усміхнеться і заплаче, і ошкіриться крутим норовом. Тому в цьому місяці ми зібрались всією шкільною галасливою родиною, щоб вшанувати жінку - матір, бабусю, сестричку - всіх жінок на землі.

Розпочалось урочисте свято в Кулажинській школі з уславлення весни як життєдайної пори року, пори квітів, кохання. Всі гості зачаровано насолоджувалися танком дівчаток в українському вбранні під композицію з символічною назвою «Дівчина-Весна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська ЗОШ: Допомога птахам

Учні розважали всіх присутніх піснями, яскравими танцями, гуморесками. Ліричними віршами, теплими словами всі діти висловили подяку своїм мамам та бабусям за їх опіку та терпеливість.
   
Після святкового ранку гості з позитивними емоціями та яскравими враженнями завітали на шкільний ярмарок, де можна було придбати чимало корисних речей для господарства та різноманітних смаколиків.

 

 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1205
Категорія: Шкільний екран
Теги: учні, Кулажинці, свято, школа, 8 березня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ