Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.07.2019

Купити авто із США. Підбір і діагностика автомобіля


Продаються авто з Америки тільки в справному стані


Придбання власного автомобіля вимагає використання усіх можливих легальних каналів для його отримання. Деякі люди не можуть дозволити собі купівлю нового автомобіля із-за подорожчання машин в салонах. Але альтернативою може стати вторинний ринок, де можна купити транспорт за хорошою ціною. А ще останніми роками розвинена доставка б/у транспорту з Америки.

Як замовити послугу?

Якщо цікавить бу авто із сша, то варто скористатися послугами посередника. Це дасть можливість оперативно впоратися з вирішенням питання, не беручи в нім безпосередньої участі. Головною трудністю є доставка, так що делегувати повноваження в рішенні цієї процедури буде дуже зручно. Навіть з урахуванням усіх додаткових витрат автомобіль обходиться мінімум на 1000 доларів дешевше, ніж при купівлі на внутрішньому ринку аналогічної моделі.

бу авто із сша


Продаються авто з Америки тільки в справному стані, так що клієнт гарантовано отримає саме те, що вказано на фото, а не купу металобрухту. Посередник бере на себе зобов'язання по перевірці транспортного засобу перед відправкою покупцеві. Так що не доведеться особисто летіти в США і займатися цим питанням. Усі доступні на даний момент машини можна знайти в представленому електронному каталозі.

Якщо залишаються які-небудь питання з приводу купівлі авто із США, то задати їх можна менеджерові в онлайновому режимі. З його допомогою буде можливість оперативно упізнати будь-які нюанси, щоб перейти до вибору автомобіля. Варто звернути увагу, що хороші варіанти не затримуються надовго, так що діяти необхідно розторопно. На сайті є необхідна інформація з приводу додаткових витрат окрім вартості автомобіля. Усі питання по митному оформленню беруть на себе представники посередника.

Довірити підбір і діагностику автомобіля професіоналам з "OCEANICA" - означає отримати якісний автомобіль за допомогою професіоналів. Зверніться до них прямо зараз і вже зовсім скоро ви пересядете на відмінний автомобіль, який пригнаний із США і не знав наших вітчизняних дорожніх покриттів.

Схожі матеріали:
👁 598
Категорія: Прес-реліз
Теги: авто, бу авто із сша, США, авто із сша




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ