Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.01.2013

Секс на роялі: нескромні сексуальні фанатазії Насті Каменських (ФОТО)


Настя Каменських, без сумніву, є однією з еротичних фантазій багатьох українських чоловіків


Секс на роялі: нескромні сексуальні фанатазії Насті Каменських 

Настя Каменських, без сумніву, є однією з еротичних фантазій багатьох українських чоловіків. Втім, у самої пишногрудої красуні також є певні сексуальні вподобання.

Нещодавно Настя знову прикрасила обкладинку популярного чоловічого глянцю "Maxim". Тут товаришка Потапа не лише продемонструвала свої пишноти, а й поділилася сексуальними фантазіями.

Як виявилося, Настя Каменських мріє про секс на білому роялі. І допомогти їй у цьому має не хто інший, а тільки красивий технік. Попри це, знайти ідеал Настя так і не змогла - майже усі "майстри" старшого віку і виглядають далеко не сексуально.

У інтерв'ю журналу Каменських також розповіла про те, що у США їй пропонували заміж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мужчины отказываются от секса чаще женщин

"У США темношкірі чоловіки робили пропозиції буквально на кожному кроці - таке відчуття, що у них брак жінок, так як мене постійно запрошували на вечерю або відразу кликали заміж, - каже Настя.

 - В Україні пропозиції руки і серця чула рази 3-4, але всі вони були не дуже серйозними, а офіційно не робили жодного разу "








Схожі матеріали:
👁 3204
Категорія: Актуально
Теги: США, Секс, Настя Каменських, maxim, потап, еротика




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ