Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.04.2019

Купуємо насіння озимого ячменю: насіння посівного ячменю


Ячмінь озимий з кожним роком стає все популярнішим серед аграріїв і все частіше витісняє з полів звичний ярий ячмінь


Серед древніх культур, які обробляються людиною, можна виділити ячмінь. Він використовується в пивоварній, кормовій, а також харчовій промисловості. Якщо говорити про виробництво ячменю, то українській державі дісталося 3-е місце на планеті.

Це говорить про величезний ринок, де пропонується посівний матеріал. Серед зернових ячмінь входить в ТОП-4, тому він є дуже привабливим для вирощування. Придбати насіння озимого ячменю в Україні можна на сайті інтернет-магазину насіння і ЗЗР “Яблуком”. Саме тут вам запропонують найвигідніші ціни.


Купуємо насіння озимого ячменю: насіння посівного ячменю
 

Ячмінь можна назвати культурою, яка є самою невибагливою. Насіння може прорости, навіть якщо температура складає усього +10С. Визрівання може відбуватися при 18 градусах. Що стосується вегетативного періоду, то він складає максимум 110 днів. Отже, ареал зростання можна назвати різноманітним і широким. Кожен, хто хоче придбати насіння такої культури, може не сумніватися: погода не зашкодить вирощуванню.

Ячмінь буває двох видів
  • У випадку з яриною можна говорити про використання в харчопромі. Окрім цього можна отримати пивоварний ячмінь.
  • Що ж до озимого ячменю, то його вирощують, щоб годувати тварин, тому що в нім більше білку, клейковини.
Врожайність такої культури може скласти 65 ц з кожного гектара. Щоб добитися такого показника, необхідно обов'язково придбати якісне насіння. Вибір треба робити залежно від регіону вирощування. Посів варто робити якомога раніше. Обов'язково пам'ятаєте про норми висіву.

Ячмінь озимий з кожним роком стає все популярнішим серед аграріїв і все частіше витісняє з полів звичний ярий ячмінь. Головною перевагою озимого ячменю є те, що його прибирають значно раніше і ви зможете посадити на своєму полі ще якусь культуру, або ж провести якіснішу і довшу підготовку до посадки наступного урожаю.

Озимий ячмінь, переваги і недоліки

  • Перевагою озимого ячменю над ярим варто занести більш високу врожайність, а головним мінусом його являється менша морозостійкість. Так затяжні морози без снігу можуть істотно скоротити урожай, або ж в крайніх випадках практично знищити його.

  • Але разом з цим він менше страждає від засухи в порівнянні з іншими культурами.


Схожі матеріали:
👁 1391
Категорія: Прес-реліз
Теги: озимий ячмень, насіння, купити ячмень на посадку, посівний ячмень




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ