Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.05.2019

Квартира в Києві


Квартира в розстрочку


В цій статті розберемося, чи є можливість купити дешево квартиру в Києві. В центральних районах Києва і райони, які дозволяють дістатися до станції метро пішки — самі заселені й популярні. Саме тут найдорожча нерухомість. Отримати дешеву квартиру в даному випадку практично неможливо.
 

Оцінка нерухомості


Однак існує можливість навіть в столиці купити більш доступне житло:
  • квартири на околиці;
  • розстрочка у забудовників;
  • квартира під ремонт;
  • квартира на вторинному ринку;
  • терміново продається квартира.

Квартира далеко від центру

Такі райони Києва як Троєщина та Борщагівка славляться великим вибором більш доступного житла. Так, це не найпрестижніші райони, тут є все необхідне для комфортного проживання, враховуючи достаток магазинів, шкіл і дошкільних установ, перукарських та інше. У цьому принадність околиць Києва, тому як навіть тут все поблизу і доступно, крім станції метро. Хоча для багатьох людей це неприйнятно, зате тут висока ймовірність придбання квартири дешевше.

Сьогодні це актуальне питання, бо люди роками збирають на нове житло, а спокуса переїхати незабаром змушує їх чимось жертвувати. В принципі, це виправдані жертви.

Квартира на виплату

Напевно, неможливо знайти більше достаток новобудов, ніж в Києві. Пропозиція перевищує попит, а значить, забудовники готові йти на поступки. Житло в новобудові можна придбати на виплату під нульовий відсоток. Звичайно, буде потрібно довідку про доходи, який повинен хоча б удвічі перевищувати місячний розмір виплат по розстрочці. Терміни можуть бути різними — від 3 місяців до року.

В даному випадку купується «гола» квартира, але в новому будинку з облаштованими під'їздами, сучасними й справними ліфтами та доглянутим двором.

Квартира під ремонт

Багато хто вважає, що коли дорожчають будівельні матеріали купувати квартиру під ремонт не вигідно. З цим можна посперечатися, адже квартира з готовим ремонтом може піднести куди більше сюрпризів, які спливуть через рік-два після її покупки.

Так, зовні таке житло привабливо і каверз відразу не помітити. За статистикою, багато власників квартир перед її продажем роблять «косметику», але не тільки для залучення потенційного покупця. Однією з частих причин такого косметичного ремонту може бути маскування проблем житла. Але замасковані нюанси — це не розв'язання проблеми.

Та й хіба можна бути на 100% впевненими, що попередній власник зробив ремонт для себе, тобто по совісті, використовуючи якісні матеріали? Такі сумлінні господарі — поодинокі випадки. Якщо ви хочете продати квартиру, ціни її не знаєте то зверніться в компанію що оцінить вашу нерухомість в Києві https://оцінка.укр/

Схожі матеріали:
👁 528
Категорія: Прес-реліз
Теги: Квартира на виплату, Квартира під ремонт, купити квартиру, квартира




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ