Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.06.2014

Будьте обережні, крадії "заходять" через вікна!


Не секрет, що злодії не лише заходять у помешкання висвердливши замки чи застосувавши відмички


Будьте обережні, крадії "заходять" через вікна!

Ми захищаємо власних дітей, захищаємося від погодних умов, проте не дбаємо про безпеку власних осель і зовсім не придаємо цьому значення. Це триває доти, доки грабіжник не залізе до вашої квартири.

Не секрет, що злодії не лише заходять у помешкання висвердливши замки чи застосувавши відмички. Дуже часто вони «заходять» через вікна. І не лише через відкриті кватирки, а й через віджате пластикове вікно.

Будь-які вікна, навіть пластикові, можна відчинити, тому варто встановлювати спеціальні пристрої проти відкриття вікон ззовні. Ґрати захистять вас від проникнення з вулиці, але що робити, коли єдиним виходом з квартири в разі виникнення пожежі буде вікно.

Саме через вікно днями до кількох квартир полтавців завітали злодії. Забирали зловмисники переважно гроші та золоті вироби. Крім того, є очевидним той факт, що зловмисник добре знав, до якої квартири йому треба потрапити.

А отже, жертву вибрав неспроста, відслідковуючи графік виходу та повернення власників квартири, наявність чи відсутність сигналізації тощо. Проаналізувавши вартість вкраденого у окремих квартирах, правоохоронців здивувала людська безпечність і халатність їх власників. Адже маючи статки у десятки тисяч гривень, люди пошкодували на сигналізацію та надійну охорону лише кілька десятків гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: Зі святом останнього дзвоника вітали податківці

Тож, шановні громадяни, не будьте рекламними агентами власного достатку! Не надягайте на себе занадто дорогі прикраси, тим самим притягуючи до себе ласе око злочинців. Володіючи цінними для вас коштовностями, прикрасами, великою сумою грошей – неодмінно подбайте про їх надійний захист: міцно закріплений сейф, скринька в банку, централізована охорона.

Пам’ятайте, що для злодія перешкод не існує. Дбайте, щоб за вашим житлом був постійний нагляд з боку сусідів, але й ті довгий час не сидять на одному місці, особливо, коли починається пора відпусток та свят.

Будьте обережними та не дайте можливості крадіям заволодіти вашими статками! Не заощаджуйте на безпеці власного майна!

Аліна Балагура, УДСО при УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 1144
Категорія: Актуально
Теги: квартира, крадії




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ