Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.10.2019

Квартири від забудовника у Львові


Рішення придбати квартиру від забудовника у Львові прийнято? Тоді вам варто звернути увагу на ЖК «Щасливий» Platinum. Це сучасний житловий комплекс ві


Рішення придбати квартиру від забудовника у Львові прийнято? Тоді вам варто звернути увагу на ЖК «Щасливий» Platinum. Це сучасний житловий комплекс від компанії «НоваБудова». У цьому ЖК є різноманітні планування на вибір: від затишної однокімнатної квартирки до просторих шикарних апартаментів. Ми орієнтувалися на сімейний бюджет і дуже задоволені вибором. Від себе хочу подякувати менеджерам з продажу за увагу і надану інформацію щодо умов купівлі.

Я кондитер-любитель і мрію про кав’ярню з різноманітними смаколиками. Місто Лева славиться пляцками і штруделем, але від сучасних тістечок Шу, трайфл, еклерів, французьких макарунів ніхто не відмовиться. Прекрасною новиною для мене було, те, що в будинку передбачені комерційні приміщення. Отже, здійсненню мрії бути! Уявляю, як щасливі люди п'ють каву, ласують тістечками і насолоджуються красою навколо.


Квартири від забудовника у Львові
 

Територія житлового комплексу обгороджена, що радує. Я, як молода мама, хвилююся за безпеку дитини. До речі, дитячі майданчики будуть безпечним місцем для проведення вільного часу з дітьми. Обираючи квартиру, ми шукали житло тільки від забудовника, з розвиненою інфраструктурою та озелененою територією. Для максимальної тут зручності спроектований підземний паркінг. Приємно спостерігати, як будівельний майданчик поступово перетворюється на затишне місце для сімейного відпочинку.

Однозначна перевага комплексу – розташування. Нечасто зустрінеш подібний проєкт бізнес-класу в центрі міста. Зазвичай тут знаходяться красиві, але старі будівлі, якими хочеться милуватися, але в яких неможливо жити. А тут… десять хвилин прогулянковим кроком – і ти біля Опери.

ЖК «Щасливий» Platinum є втіленням сучасних тенденцій будівництва, а також сучасним доповненням давньої історичної місцевості. Якщо вирішили придбати житло в цьому комплексі, ретельно перегляньте всі можливі пропозиції: тут для кожного є своє. При будівництві використовуються якісні матеріали, новітні технології, сучасні інженерні рішення для комфорту і безпеки майбутніх мешканців.

Придбати власне житло такого рівня – наша мрія, що здійснилася. Сподіваюся, відгук допоможе у виборі, можливо, когось надихне або заспокоїть. Хвилюватися не варто, адже забудовник надійний. І додам: мрійте, тому що мрії збуваються! Тому якщо знаходитеся в пошуку квартири від забудовника у Львові, звертайтеся до відділу продажу ЖК «Щасливий» Platinum.

Надія



Схожі матеріали:
👁 439
Категорія: Прес-реліз
Теги: квартири у львові, Квартири від забудовника, житло, Львів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ