Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.08.2022

Leica повідомляє про випуск першого лазерного телевізора у співпраці з Hisense


Leica Cine 1 може стати першим із лінійки лазерних телевізорів марки Leica


Перший лазерний телевізор

Leica Cine 1 може стати першим із лінійки лазерних телевізорів марки Leica.

Компанія Leica підтвердила плани випуску свого першого лазерного телевізора. Leica об'єдналася з компанією Hisense, яка вже пропонує безліч лазерних телевізорів, таких як 120L9-Pro та PX1-Pro. Лазерний телевізор, який отримав назву Leica Cine 1, з'явиться наступного місяця на виставці IFA 2022.

Leica зараз відома як виробник цифрових та аналогових камер для побутового та професійного застосування, але компанія прагне вийти на інші ринки. І у прес-релізі Leica оголосила про свій намір випустити лазерні телевізори. Зрозуміло, що компанія не вироблятиме лазерні телевізори самостійно.

Телевізори будуть проводитись у співпраці з компанією Hisense, яка вже продає лазерні телевізори, такі як Laser TV 120L9-Pro. Крім цього, Hisense виробляє надкороткофокусні лазерні проектори, такі як PX1-Pro.

Проектор PX1-Pro, що випускається в рамках серії Laser, продається за ціною 3999 доларів. Іншими словами, очікується, що перший лазерний телевізор Leica буде досить дорогим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літаючий автомобіль Samson Switchblade, отримав схвалення FAA на придатність до польотів

У тому ж прес-релізі Leica підтверджує, що її перший лазерний телевізор називатиметься Leica Cine 1. Хоча дизайн, характеристики та ціна лазерного телевізора на даному етапі залишаються невідомими, Leica підтвердила, що телевізори вже збираються на заводі.

Наразі компанія сподівається продемонструвати Leica Cine 1 на виставці IFA 2022 у Берліні, яка пройде з 2 по 6 вересня.

Довідка: Leica буде представлена ​​в залі 2.2 на стенді 205, де також будуть представлені інші продукти.

Схожі матеріали:
👁 384
Категорія: Технології
Теги: лазерний телевізор, Проектор PX1-Pro




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ