Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.11.2021

Лідер з продажу ескалаторів та ліфтів


Що стосується характеристик, то при покупці необхідно звертати увагу на швидкість руху, висоту підйому, кут нахилу, ширину сходів, потужність, що спож


Сьогодні без ескалаторів не можна уявити майже жодну багатоповерхову громадську будівлю. Цей вид ліфтового обладнання використовується у торгово-розважальних центрах, готелях, аеропортах, виставкових приміщеннях, автосалонах тощо.

Виробництвом ескалаторів сьогодні займається багато зарубіжних фірм. Але на даний момент компанія Шиндлера займає перше місце у світі з продажу ескалаторів і друге - з продажу ліфтів. У всьому світі на "The Schindler Elevator Company" працює понад 43 тис. осіб. Офіційний підрозділ групи Шиндлер в Україні поставляє на територію країни якісне обладнання https://www.schindler.com/ua/internet/uk/vertikalnuy-transport/equipment/eskalatoru.html виготовлене на території Європейського Союзу.

Ескалатори від Schindler

Типи ескалаторів

Перед покупкою вам необхідно чітко знати, для яких цілей використовуватиметься ескалатор. Сьогодні виробляються ескалатори двох основних видів:
  • поверхові;
  • тунельні.
Поверхові ескалатори встановлюються у торгові центри, вокзали, аеропорти, виставкові приміщення тощо. Довжина таких ескалаторів невелика (на 1-5 поверхів, залежно від приміщення).

Тунельні ескалатори відрізняються більшими габаритами. Насамперед це стосується їхньої довжини. В основному такі ескалатори встановлюються на станціях метро та інших похилих тунелях.

Що стосується характеристик, то при покупці необхідно звертати увагу на швидкість руху, висоту підйому, кут нахилу, ширину сходів, потужність, що споживається і т.д.

Ескалатори від Schindler

Ліфти та ескалатори від Schindler щодня перевозять з поверху на поверх понад сімсот мільйонів осіб; останні 20 років керує цим квітучим бізнесом саме Альфред Шіндлер. Компанія дісталася йому у спадок; Альфред є четвертим поколінням керівників фірми. Заснована "The Schindler Elevator Company" була ще 1874-го, у Люцерні, Швейцарія, Робертом Шіндлером; пізніше той продав її своєму племіннику - дідові Альфреда.

Якийсь час після закінчення коледжу – навчався Альфред в Уортоні (Wharton) – Шиндлер подумував про кар'єру у сфері інвестицій. Зрештою, втім, він все ж таки вирішив зайнятися сімейним бізнесом – благо, в коледжі йому дали ряд важливих уроків з керівництва великими корпораціями.

В Уортоні Шіндлер, крім іншого, дізнався, що безліч великих корпорацій демонструє кричущу безпорадність у плануванні на довгострокову перспективу – і, як наслідок, довго не живе. Свого часу саме ця доля спіткала американського ліфтового гіганта, Otis Elevators, зараз поглиненого конгломератом United Technologies; щось подібне загрожувало і сімейному бізнесу Шіндлер. Певна річ, Альфреда це не влаштовувало – і він вирішив серйозно змінити вектор розвитку компанії.

Насамперед Альфред почав масово скуповувати дрібні компанії. Досить швидко група Шиндлера поглинула 15 фірм, які до ліфтів і ескалаторів не мали жодного відношення – нові підрозділи виробляли сейфи, крани та верстати.

Були у надекстенсивної політики Шиндлера, звичайно, і певні недоліки - через постійні розширення компанія не мала великої кількості готівкового капіталу. Це, однак, влаштовувало Альфреда повною мірою – він із самого початку ясно дав зрозуміти, що не збирається розвиватися у традиційному "капіталістичному" стилі. Скаржитися, втім, не було кому – за Альфреда ціна "SEC" піднялася з 220 мільйонів до 10.5 мільярдів.

Зрозуміло, одним лише нескінченним захоплень нових ринків Шиндлер не зміг би досягти практично нічого - конкуренти (начебто того ж 'Otis') не залишили б від нього і каменю на камені. 'SЕC' на даний момент лідирує багато в чому завдяки винахідливості та потягу до інновацій. Так, лише компанія Шиндлера дає письмову гарантію максимального часу очікування приходу ліфта у надвисоких будинках. Зробити це їм дозволяє розроблений інженерами компанії новий підхід до використання ліфтів – система 'Micronic 10'. У традиційних ліфтах вибір потрібного поверху доводиться здійснювати вже власне в кабіні; у нових ліфтах від 'SEC' ви вибираєте пункт призначення вже на сходовому майданчику – і комп'ютерна система сама підбирає вам кабіну, яка зможе доставити вас у потрібне місце за мінімальний час. Саме завдяки безстрашному впровадженню подібних новаторських рішень Альфред Шіндлер і зміг настільки надійно зміцнити позиції своєї сімейної компанії на сучасному динамічному ринку.

Схожі матеріали:
👁 696
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ліфт, Ескалатор, Ескалатори від Schindler




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ