Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.06.2023

Лубенський районний сектор пробації №1 запрошує до співпраці волонтерів


Волонтерство в пробації – це інструмент, який мають у своєму арсеналі органи пробації для надання комплексної допомоги


Cектор пробації №1 запрошує до співпраці волонтерів

Серед функціональних завдань органів пробації контроль за особами, до яких застосовано іспитовий строк при звільнені від відбування з випробуванням, займає левову частку діяльності.

Волонтер пробації – це соціально активна людина, яка досягла вісімнадцятирічного віку, і яка на добровільній та безоплатній основі у вільний від роботи час сприяє органу пробації у здійсненні нагляду за суб’єктами пробації і проведенні з ними соціально-виховної роботи.

Волонтерство в пробації – це інструмент, який мають у своєму арсеналі органи пробації для надання комплексної допомоги та ресоціалізації громадян, що перебувають у конфлікті із законом.

Для суб’єктів пробації волонтером Лубенського районного сектору №1 періодично проводяться бесіди соціально-виховного характеру.

Волонтер навчає підоблікових самоконтролю та методам контролю своїх емоцій, які можна використовувати при виникненні конфліктних ситуацій для недопущення насильства. Волонтер спільно з працівниками пробації виявляють причини виникнення злочинів, через які громадяни опиняються на лаві підсудних, та визначають шляхи їх подолання. Звертається увага на важливість усвідомлення правових та соціальних норм поведінки.

На цьому ми не зупиняємося. Запрошуємо небайдужих громадян та представників громадських організацій до співпраці з уповноваженим органом пробації в якості волонтерів.


Cектор пробації №1 запрошує до співпраці волонтерів
 

Волонтерська діяльність, пов’язана з пробацією здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Законом України «Про пробацію».

Запрошуємо до співпраці з Лубенським районним сектором №1 активних, креативних та комунікабельних людей, які хочуть і можуть змінити життя інших людей на краще. Ми чекаємо на Вас!!!!

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 574
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Гребінка, пробація, волонтери




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ