Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.08.2021

Безпека громади – це справа всієї громади


Кожен присутній суб’єкт пробації з метою усвідомлення власних цінностей в різних сферах життя та побудові просоціальних орієнтирів виконав вправу «Сф


11 cерпня 2021 року в рамках співпраці з Гребінківським  міським центром соціальних служб фахівцем Лубенського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області Світланою Жилою спільно з директором центру Валентиною Даценко проведено захід на тему «Твоє життя починається з тебе». Метою даного заходу було спонукати суб’єктів пробації до конструктивного вирішення складних життєвих ситуацій не вступаючи в конфлікт з законом.

Безпека громади – це справа всієї громади
 

В ході спілкування Валентина Даценко ознайомила учасників з необхідними складовими для успішного керування своїм життям та спільно було визначено необхідність використання здобутих знань на практиці. Фахівець Світлана Жила акцентувала увагу на позитивних якостях особистості та самоаналізу. Кожен присутній суб’єкт пробації з метою усвідомлення власних цінностей в різних сферах життя та побудові  просоціальних орієнтирів виконав вправу «Сфери життя».

На прикінці заходу директор  міського центру соціальних служб Валентина Даценко наголосила, що вміння керувати своїм життям – це як керування власним автомобілем маючи відповідні знання.

Схожі матеріали:
👁 820
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, Безпека громади, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ