Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.05.2022

Пробація Гребінківщини долучилася до всеукраїнської кампанії "Сади Перемоги"


В жорстоких реаліях сьогодення вкрай важливою та необхідною є турбота про людей, які вимушені були рятуватися від війни


пробація, Гребінка

В жорстоких реаліях сьогодення вкрай важливою та необхідною є турбота про людей, які вимушені були рятуватися від війни з районів активних бойових дій. Таку турботу продемонстрував і клієнт Лубенського районного сектору пробації №1, виростивши у власному господарстві розсаду томатів та болгарського перцю, якою із задоволенням щедро поділився із сім’єю Ірини – переселенцями з Харкова.

Жінка має двох доньок Катю та Сашу -10-ти та 8-ми років. До війни родина проживала в районі ХТЗ, біля мальовничого парку, де вечорами полюбляли гуляти родиною зі своїм чотирилапим другом. Ірина працювала бухгалтером на м’ясокомбінаті. Доньки навчались в школі, захоплювались музикою, брали участь у великій кількості конкурсів та олімпіад.

Війна увірвалась до них уві сні. Вони хотіли знову заснути і прокинутись, як від нічного кошмару... Але … не сплять і до нині … Їх квартира постраждала від вибухів: немає вікон, дверей, пошкоджені меблі та комунікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В «Укрзалізниці» знайшли зрадника, який працював на «ДНР» та Росію

Зараз у нас, на Гребінківщині, живуть, оговтуються від бомбардувань, садять городину, доглядають за рослинами, шукають роботу, чекають на Перемогу та закінчення війни. А ми, працівники служби пробації Гребінківщини разом зі своїми підобліковими, під час війни намагаємося зробити їхнє перебування на відстані від рідної домівки максимально комфортним.

Схожі матеріали:
👁 446
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ