Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.04.2017

Майорщинська школа: Місячник боротьби з туберкульозом


Головна мета місячника полягає в тому, щоб змінити на ліпше ставлення до власного здоров'я


Майорщинська школа: Місячник боротьби з туберкульозомЗ метою привернення уваги до проблеми боротьби з туберкульозом та інформування дітей та їх батьків про небезпеку і тяжкі наслідки зараження туберкульозом, про засоби профілактики цієї хвороби в Майорщинській ЗОШ І – ІІ ст. з 01.03.2017 по 01.04.2017 року проводиться «Місячник боротьби з туберкульозом».
 
Головна мета місячника полягає в тому, щоб змінити на ліпше ставлення до власного здоров'я громадян України, адже з кожним роком рівень захворюваності дітей нашої держави дедалі зростає.

Щоб дитина могла піклуватися про своє здоров'я і здоров'я інших, необхідно виробити у неї свідоме ставлення до життя, усвідомлення пріоритету здоров'я, формувати у дітей валеологічний світогляд і мотивацію до здорового способу життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська школа: Благоустрій села

На протязі місячника в школі проведено ряд заходів : виховні години, лекції, круглі столи на теми: «Причини та наслідки захворювання на туберкульоз», Чим небезпечний туберкульоз». - організовано виставку тематичної літератури з метою профілактики захворювань на туберкульоз та до Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз; - виставка творчих робіт на тему здорового способу життя ; - перегляд документальних фільмів « Що треба знати про туберкульоз» для учнів 5-7 класів, « Шляхи зараження туберкульозом» для учнів 8 -11 класів; -зустріч з медпрацівниками сільського Фапу по висвітленню питання боротьби з туберкульозом для учнів молодших класів.


Майорщинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 976
Категорія: Шкільний екран
Теги: Майорщинська школа, здоров'я, шкільний екран, Туберкульоз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ