Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2017

Майстер-клас для вихователів дошкільних навчальних закладів


На базі дошкільного навчального закладу «Веселка» проведено майстер-клас для вихователів дошкільних закладів району


Майстер-клас для вихователів дошкільних навчальних закладів15 лютого 2017 року на базі дошкільного навчального закладу «Веселка» м.Гребінка вчителем-логопедом Івановою Світланою Петрівною проведено майстер-клас для вихователів дошкільних закладів району на тему «Підготовка дітей дошкільного віку до правильної звуковимови».

Світлана Петрівна розповіла і продемонструвала, як в ігровій формі розвивати дрібну моторику та фонематичні процеси; закріплювати правильну вимову звуків; вчити розрізняти звуки на слух, стимулювати розвиток дитини, не витрачаючи кошти на обладнання для розвиваючих занять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині провели круглий стіл з питань протидії торгівлі людьми

Ще довго, після закінчення майстер-класу, Світлана Петрівна кваліфіковано відповідала на різноманітні запитання, які турбують вихователів.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.


Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1089
Категорія: Шкільний екран
Теги: майстер-клас, Гребінківщина, вихователі, освіта, веселка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ