Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.03.2022

Макгрегор про покупку «Челсі»: «Я говорив про це не жартома»


Екс-подвійний чемпіон UFC Конор Макгрегор відреагував на новини про продаж «Челсі».


Макгрегор про покупку «Челсі»: «Я говорив про це не жартома»

Слід додати, що наступний матч «Челсі» запланований на 16 березня. У рамках Ліги Чемпіонів підопічні Тухеля зустрінуться з французьким клубом ЛОСК. У популярній БК Паріматч вважають фаворитом цього поєдинку ФК «Челсі» і пропонують коефіцієнт 1.89. Успіх французів оцінюється в 4.30. Аби зручно переглянути прибуткові коефіцієнти і швидко укладати парі, тут розповіли, як і де завантажити додаток Паріматч.

Слід нагадати, що власник англійського футбольного клубу Роман Абрамович розповів, що планує розпрощатися з клубом, яким керував із 2003 року.

У той же час, колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях, боєць ММА з Ірландії Конор Макгрегор розповів про серйозність своїх намірів щодо можливого придбання футбольного клубу «Челсі».

За словами Макгрегора, він не жартував, коли говорив про купівлю цього клубу. Як вже заявляв боксер, він вивчає цю пропозицію.

Також в поле зору, крім недавно виставленого на продаж «Челсі», Макрегор ще звернув увагу на такі футбольні клуби, як «Селтік» та «Манчестер Юнайтед». Екс-чемпіон UFC написав, щоб ніхто не сумнівався, що придбання футбольної франшизи входить до його планів.

Додамо, що ірландець пропонував за англійський «Челсі» £1,5 млрд. Сам Абрамович за продаж клубу планує виручити £3 млрд.

Схожі матеріали:
👁 287
Категорія: Прес-реліз
Теги: клуб, Челсі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ