Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.10.2014

Модель Елісандра Томаческі в колекції купальників Venus


Бразильська модель Елісандра Томаческі (Elisandra Tomacheski) молода, чарівна і талановита


Модель Елісандра Томаческі в колекції купальників Venus

Бразильська модель Елісандра Томаческі (Elisandra Tomacheski) молода, чарівна і талановита. Швидше за все, саме ці якості зацікавили представників компанії Venus, які запропонували їй виступити моделлю для показу купальників.

Ця колекція купальників є однією з самих останніх створених в цьому сезоні. Для американської компанії Venus це важливий крок, адже раніше вони не займалися виробництвом нижньої білизни.

Історія компанії бере початок ще з минулого століття. У 1982 році була заснована компанія "Titan Bodybuilding, Inc". Перший одяг вироблявся для чоловіків і жінок, які займаються професійним спортом, а саме бодібілдінгом.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Angela Marcello. Девушка в купальнике

У 1999 році асортимент продукції був значно збільшен за рахунок додавання нового одягу. В умовах швидкого зростання продажів і прибутку, засновник Daryle та інші акціонери прийняли рішення продати активи фірми. Для цієї мети була обрана компанія Venus Fashion, яка є дочірньою компанією bonprix.

Venus пишається тим, що пропонує якісні купальники і модний одяг за доступними цінами.

Гарна блондинка Elisandra Tomacheski з неймовірним успіхом продемонструвала нові купальники. Можливо, це допоможе їй зрушити по кар'єрних сходах і почати брати участь у більш масштабних проектах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 1705
Категорія: Прес-реліз
Теги: Елісандра Томаческі, МОДЕЛЬ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ