Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.07.2023

На Харківщині дозволили відновити очне навчання


Очікується, що за умови реалізації цих заходів засновники закладів освіти та їх керівники будуть визначити формат навчання у своїх закладах


На Харківщині дозволили відновити очне навчання

7 липня, на Раді оборони Харківської області ухвалили рішення про дозвіл на відновлення традиційного офлайн навчання у закладах освіти регіону, зокрема і в місті Харкові.

Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

За його словами, повернення до офлайн формату кожного конкретного закладу буде можливим лише за умови виконання обов’язкових вимог.

«Наголошую, наявність спеціальних укриттів, що відповідають вимогам ДБН, готовність системи оповіщення, визначення шляхів евакуації, створення запасів води та медикаментів, проведення уроків безпеки щодо дій у разі повітряної тривоги – є обов’язковою вимогою», – підкреслив Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випускний-2023 у Гребінківській гімназії

Очікується, що за умови реалізації цих заходів засновники закладів освіти та їх керівники будуть визначити формат навчання у своїх закладах.

Також очільник Харківщини акцентував увагу, що рішення Ради оборони стосується усіх рівнів освіти, тобто дошкільної, шкільної, фахової, передвищої, вищої освіти.

Схожі матеріали:
👁 378
Категорія: Шкільний екран
Теги: заклади освіти, навчання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ