Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.08.2016

У Регіональному сервісному центрі відбулися навчання


Одним із важливих завдань Регіональний сервісний центр МВС вбачає в боротьбі з корупційними проявами


У Регіональному сервісному центрі відбулися навчанняУ Регіональному сервісному центрі МВС в Полтавській області відбулися навчання державних службовців співробітників територіальних сервісних центрів. 

Провідні спеціалісти Регіонального сервісного центру провели лекції та у форматі запитання-відповіді розглянули питання порядку здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери, обговорили питання, що виникають при організації та контролю по наданню сервісних послуг та належної взаємодії із суб’єками господарювання щодо проведення державної акредитації навчальних закладів, що проводять підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів .

Одним із важливих завдань Регіональний сервісний центр МВС вбачає в боротьбі з корупційними проявами. Тому вкотре поновили знання з антикорупційного та кримінального законодавства у частині відповідальності за вчинені правопорушення та перевірили знання за допомогою тестування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із 1 серпня для водіїв знайшли нову проблему

Лектори орієнтували працівників на те, що сумлінність в роботі, шанобливе ставлення до громадян, дотримання правил високої культури спілкування та етикету – це складові запоруки успіху у втіленні реформи, що активно проводиться Головним сервісним центром у сфері надання послуг громадянам.

 


 
Регіональний сервісний центр МВС в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1050
Категорія: Прес-реліз
Теги: навчання, Регіональний сервісний центр




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ