Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.06.2021

На курортах України море прогріється до +23° С


До п'ятниці денна температура на курортах Чорного моря буде стриманою, до +24° С.


У вихідні на морських курортах України буде дуже літня погода з денною температурою до +28° С, вода на морі прогріється до +22 градусів. Зараз вже можна без побоювань їхати на море, вас зустріне сонячна погода та тепла вода.

Чорноморський курорт
 

За прогнозом Sinoptik.ua, у четвер, 17 червня, циклон ще налякає відпочиваючих грозою та дощами. Смуга злив та гроз проходитиме біля узбережжя Чорного та Азовського морів. Проте вже з п'ятниці розпочнеться пляжний сезон.

Сонячна активність з 16 по 20 червня спокійна, 16-17 червня очікуються слабкі геомагнітні бурі.

Чорноморські курорти

До п'ятниці денна температура на курортах Чорного моря буде стриманою, до +24° С. Така температура повітря вважається комфортною для людини. Найбільш інтенсивні дощі з грозами стануться у четвер. А у вихідні очікується пляжна погода: багато сонця, до +29° С, море тепле.


Чорноморський курорт
 

В Одесі у четвер,17 червня буде велика ймовірність потужної грози зі зливами. Згодом природа дасть відпочити місту від негоди, у вихідні буде малохмарна погода без опадів з денною температурою повітря +25...+26° С. Температура моря біля Одеси до +20° С.

У Скадовську середня температура повітря на цьому тижні +23...+24° С, у четвер пройдуть дощі з грозами. Вихідні порадують відпочиваючих ясним небом, спекотним днем, до +26° С. Температура Чорного моря біля Одеси +20° С градусів.

Курорти Азовського моря

Курорт на Азовському морі

 
Денна температура до вихідних на Азовському узбережжі від +21° С до +25° С. Від опадів узбережжя найбільше постраждає у четвер, очікуються зливові дощі. У п'ятницю, 18 червня, погода вже не буде псувати настрій відпочиваючих, дощі припиняться, повітря прогріється до +27° С. Тільки у Кирилівці вдень температура не буде вище +23° С, але опади теж припиняться.

У Бердянську 17-18 червня дощі, зниження температури до +22° С. У вихідні буде досить сильний східний вітер, до 9 м/с, але знову стане жарко, до +26° С.

Щасливцеве, на Арабатській стрілці, у четвер очікує дощова та похмура погода. Та до кінця тижня тут буде стабільно-приємна денна температура +24° С, вночі теж дуже тепло - до +20° С. Періодично повітря буде освіжати досить сильний східний вітер, до 9 м/с. Море прогріється до +22...+23° С.

Карпатські курорти

На курортах Карпат (крім високогір’я) весь тиждень буде спекотно та без опадів.


Теплі води Велятино

Теплі води Велятино

У високогір'ї Карпат, на кліматичних курортах Микуличин, Буковель на поточному тижні денна температура повітря +17...+19° С, у неділю трішечки вище, до +21° С. Весь тиждень буде стояти хмарна погода з невеликим вітром.

У Закарпатті на курортах Шаян, Велятино, Берегово вдень справжня спека +27...+29° С, без опадів, на небі зрідка з'являтимуться хмари.

Тим, хто вирішить відвідати бальнеологічний курорт Трускавець цього тижня, з погодою пощастить: буде дуже тепло, вдень до +26° С, вночі до +16° С. Дощів та гроз не очікується до кінця тижня.

Схожі матеріали:
👁 430
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Курорти Азовського моря, погода у Одесі, Чорноморські курорти, курорти України, прогноз погоди




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ