Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.01.2014

На Лубенщині працівники міліції затримали зловмисників, які пограбували літню жінку


Шляхом відкриття замка на вхідних дверях, чоловіки проникли до будинку 83-річної пенсіонерки


На Лубенщині працівники міліції затримали зловмисників, які пограбували літню жінку

22 – річний та 26 – річний чоловіки, раніше судимі мешканці міста Лубни вирішили «наколядувати» грошей у пенсіонерів. Нещодавно вони заїхали до одного із віддалених сіл Лубенського району, щоб «допомогти» стареньким позбутися грошей.

Шляхом відкриття замка на вхідних дверях, чоловіки проникли до будинку 83-річної пенсіонерки. Зайшовши в середину, накрили стареньку ковдрами і попередивши, щоб та лежала спокійно і не піднімалася, почали шукати гроші.

А переконавшись, що великих заощаджень пенсіонерка не має, взяли її речі домашнього вжитку: алюмінієвий посуд, подушки, електричну та ручну дриль, продукти харчування та гроші в сумі майже 250 гривень.

Отямившись від усього, що сталося жінка негайно звернулася за допомогою до міліції. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі із начальником Лубенського міськвідділу міліції Олександром Власенком.

Протягом 9 – ти днів працівники карного розшуку міськвідділу працювали над розкриттям даного злочину, проводилися перевірки раніше судимих за аналогічні злочини осіб, відпрацьовувалася території села, опитувалися сусіди та мешканці даної території. У ході проведених оперативно – розшукових заходів працівникам міліції вдалося встановити та затримати зловмисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В школах пройдут обязательные медосмотры

«Завдяки цілодобовій і відданій роботі працівників карного розшуку, злочин було розкрито. Наразі слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України ( грабіж, поєднаний із проникненням)», - зазначив начальник міськвідділу Олександр Власенко.

Зараз Лубенським міськрайонним судом щодо товаришів обрано запобіжний захід – утримання під вартою, проводяться усі необхідні слідчі дії і тепер лише Феміда правосуддя вирішить долю хлопців, які, спокусившись на подушки та алюмінієвий посуд, зважилися на вчинення правопорушення.

Лубенський МВ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 858
Категорія: Актуально
Теги: літня жінка, гроші, Лубни, грабіж, зловмисник, пенсіонерка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ